(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Ледники и искусственное охлаждение

 

Практическое руководство для архитекторовъ, инженеровъ, техниковъ, строителей, домовладельцевъ и сельскихъ хозяевъ.- С.-Петербургъ: Изданіе К.Л. Риккера, 1896.- 104 с.

В книзі викладені корисні поради того часу про способи охолодження харчових припасів, напоїв з метою запобігання їх псуванню. Рекомендується природнє охолодження за допомогою льодників – спеціальних приміщень для розміщення та зберігання льоду. Висвітлюється хімічний, фізичний та механічний способи штучного охолодження. Книга супроводжується  94 ілюстраціями-кресленнями відповідних приміщень та обладнання.

Добавил: CNTB, 09.10.2016, в категорию Рідкісні книги
Просмотров: 671 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.3