(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Методи аналізу обробки і контролю харчової сировини і продукції

663

Р60

Родина, Т.Г. Сенсорный анализ продовольственных товаров: Учеб. для студентов вузов/ Т.Г. Родина. - М.: ACADEMIA, 2004. - 206 с.: ил. - (Высшее профессиональное образование). - Библиогр.: с. 202-204 .

Приведены определение науки органолептики, ее цели и задачи. Рассматривается роль сенсорного анализа в товарной экспертизе качества продовольственных товаров, излагаются основные условия, необходимые для обеспечения объективных и воспроизводимых результатов в дегустационном анализе.

 

 

 

663.2

М22

Мамай, О.І. Хімічний і технологічний контроль виноробства/ О.І. Мамай, Г.Ф. Сльозко, О.В. Стоянова. - К.: Фірма "Інкос", 2004. - Библиогр.: с. 218-219

В навчальному посібнику приведені методи аналізу, якими необхідно користуватися при хімічному і технологічному контролі на окремих етапах технологічного процесу виноробства. Посібник складається з п'яти розділів: хімічний контроль, контроль технологічних процесів, контроль якості продуктів виноробства, контроль технологічних і допоміжних матеріалів, розрахунки складу матеріалів при технологічних операціях.

 

 

664.8

В31

Вербій, В.П. Сучасні методи обробки харчових продуктів: навч. посіб./ В.П. Вербій. - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004. - 134 с.: рис. - Бібліогр.: с. 132-134.

У навчальному посібнику розглянуто сучасні методи обробки харчових продуктів, які формують, покращують чи допомагають зберегти їх споживні властивості. Описано технологію та режими зберігання харчових продуктів методами холодильної обробки, зневоднення, коптіння, ферментування, а також електрофізичними та радіаційними методами.

 

 

 

664.1

С46

Скуратовская, О.Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами.: 3. Сахар и сахарные кондитерские изделия/ О.Д. Скуратовская. - М.: ДеЛи принт, 2005. - 123 с.: рис.. - Библиогр.: с.118-120

В практическом руководстве приводятся общие сведения о технологии производства сахара и сахарных кондитерских изделий, основные физико-химические показатели безопасности, пищевой и энергетической ценности этих видов пищевой продукции.

 

 

Добавил: CNTB, 04.09.2017, в категорию Віртуальні виставки
Просмотров: 713 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0