(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Методи аналізу обробки і контролю харчової сировини і продукції. Вип.2

663

Ф50

Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування: наук. вид./ А.І. Соколенко, В.Б. Костін, К.В. Васильківський и др; за ред. А.І. Соколенка. - К.: АртЕк, 2000. - 306 с: рис. - Бібліогр.: с.298-299.

Викладено поняття про енергетичні поля впливу, обробку харчових продуктів опромінюванням, змінним електричним струмом, магнітними полями, а також засоби стерилізації, консервування, хімічної обробки продукції

 

 

 

663

Ф50

Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування: наук. вид./ А.І. Соколенко, В.Б. Костін, К.В. Васильківський и др; за ред. А.І. Соколенка. - К.: АртЕк, 2000. - 306 с: рис. - Бібліогр.: с.298-299.

Викладено поняття про енергетичні поля впливу, обробку харчових продуктів опромінюванням, змінним електричним струмом, магнітними полями, а також засоби стерилізації, консервування, хімічної обробки продукції.

 

 

 

 

665

А86

Арутюнян, Н.С.       Рафинация масел и жиров: Теоретические основы, практика, технология, оборудование/ Н.С. Арутюнян, Е.П. Корнена, Е.А. Нестерова. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 288 с.: ил. - Библиогр.: с.276-277.

В книге изложены теория, практика, технология, описана работа оборудования, приведены научные и практические основы промышленных процессов рафинации масла и жиров. Приведены сведения о составе и свойствах масел и жиров, расходных материалах и новом технологическом оборудовании.

 

 

663

П 19

Пасальський, Б.К. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів: навч. посіб./ Б.К. Пасальський; КНТЕУ.- К.: КНТЕУ, 2005. - 236 с. - Бібліогр.: с.231 .

Добавил: CNTB, 11.09.2017, в категорию Віртуальні виставки
Просмотров: 676 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0