(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

3 – 5 червня 2021 року у Міжнародному Виставкому Центрі пройшов Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

 

 

3 – 5 червня 2021 року у Міжнародному Виставкому Центрі на Броварському проспекті пройшов Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (IFFIP).

 

IFFIP призначено слугувати ланкою, яка покликана об’єднати виробників обладнання та упаковки, переробні та виробничі компанії, постачальників. Під час виставки проходили зустрічі з колегами та партнерами, знайомства професіоналів, презентації новинок, нагородження.

 

На запрошення Клубу пакувальників та інформаційно-аналітичного центру «Упаковка» Центральна науково-технічна бібліотека прийняла участь у цій важливій події. На стенді Клубу пакувальників, люб’язно наданого бібліотеці, було виставлено літературу з тематики тари і упаковки з бібліотечного фонду – книги, журнали, нормативні документи, автореферати дисертацій. Наші бібліотекарі спілкувались з фахівцями, знайомили з роботою бібліотеки, її призначенням, бібліотечними фондами, відповідали на запитання, пропонували буклети з інформацією про бібліотеку, списки літератури з пакувальної галузі.

 

 

 

 

 

   

     Біля стенду бібліотеки

 

 

 

 

 

Відбулася дуже цікава презентація книги «Полімерна упаковка», яка щойно вийшла з друку (авт. В.Л. Шредер, В.М. Кривошей, Н.В. Кулик). Автори книги – високопрофесійні спеціалісти, знавці свого діла, які своє життя присвятили улюбленій справі. 

 

Монографія  всебічно подає інформацію про полімерну упаковку: від термінології та її властивостей до обладнання для її виготовлення, пакування, поліграфічного оформлення та переробки використаної упаковки. Автори  у своїх виступах представили книгу,  розповіли про сам предмет упаковки, про призначення книги у навчанні та у виробничій сфері.

 

Уважно і з великою зацікавленістю слухали всі учасники презентації захоплюючі розповіді авторів про упаковку, про створення книги, про плани на майбутнє.

 

 

 

 

   На презентації книги "Полімерна упаковка"

   з  одним з її авторів, головним редактором

    журналу "Упаковка"

 

 

 

 

 

Раді були присутніми на презентації книги «Полімерна упаковка», яку під час презентації нам її, ще з запахом типографської фарби, урочисто вручили   і вона поповнить фонд галузевої літератури у нашій бібліотеці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також під час презентації бібліотеці було вручено всі випуски журналу «Упаковка», починаючи з 1996 року. У свіжому третьому номері 2021 року опублікована стаття співробітника бібліотеки  «Упаковка в літературному калейдоскопі України», тему якої підказав головний редактор журналу Кривошей Валерій, людина високопрофесійна, яскрава, з незвичайними підходами до такого, здавалось би технічного предмету, як тара і упаковка.

 

Стаття «Упаковка в літературному калейдоскопі України» головного бібліотекаря Голіченко Тетяни написана  цікаво, з любов’ю до України, до її літератури, побуту і була високо оцінена присутніми. Стаття красиво розміщена, гарно подана дизайнером журналу Наталією Кругляк.

 

На бібліотечних заходах, на сайті бібліотеки будемо презентувати книгу, цікаві статті з журналів і впевнені, що вони будуть користуватися увагою у наших читачів, фахівців харчової промисловості. Ми пишаємось, що спілкуємось з такими талановитими, високоосвіченими, неординарними людьми і маємо надію на подальшу співпрацю.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

    Свіжий номер журналу "Упаковка"

 

 

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Масочний    режим витримується

 

Добавил: CNTB, 11.06.2021