(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Літературні новинки

З обмінного фонду Державної науково-технічної бібліотеки України надійшло 32 примірники літератури. Серед новинок література з питань харчової технології та суміжних галузей. Цікавою для наукових, інженерно-технічних працівників, аспірантів, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, які спеціалізуються в області хлібопекарського виробництва і розробки інноваційних методів обробки харчової сировини, може бути монографія Півоваров О.А., Міколенко С.Ю.«Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві». Монографію присвячено застосуванню в хлібопекарському виробництві обробки води контактною нерівноважною плазмою, розглянуто сучасні підходи до підготовки води з використанням фізичних, хімічних і фізико-хімічних чинників.

Добавил: CNTB, 19.09.2016