СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Кирпа, М.Я. Вплив абіотичних факторів на якість насіння гібридів кукурудзи в процесі йщгщ зберігання/ М.Я. Кирпа, Ю.С. Базілєва, О.Ф. Стасів //Зернові культури. - 2021. - Т.5, №1. - С. 30-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Урожайність та економічна оцінка вирощування кукурудзи на зерно за різного рівня забруднення агроекотопів полютантами/ Н.І. Довбаш та ін. //Зернові культури. - 2021. - Т.5, №1. - С. 132-137. - Бібліогр. вкінці ст.
Темненко, С.М. Поняття ринку в економічній теорії/ С.М. Темненко //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.21, №1. - С. 222-227. - Посилання: с.227
Кушнір, Г.В. Поширення трансгенних рослин в Україні - сучасний стан/ Г.В. Кушнір //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.22, №2. - С. 225-229. - Посилання: с.228
Якимчук, Р.А. Поліпшення господарсько-корисних ознак озимої пшениці за дії техногенних мутагенних чинників навколишнього середовища/ Р.А. Якимчук //Фізіологія рослин і генетика . - 2022. - Т.54, №1. - С. 65- 84
Як налагодити ефективний ягідний бізнес? Лайфхаки від провідних ягідних господарств і технологічних компаній: конференція "Ягідництво і переробка: технології та інновації" - 2021 //Ягідник. - №5,2021-№1,2022. - С. 8-18.
Науменко, О. Ягідні бренди України та актуальна власність/ О. Науменко, Є. Харлан, В. Березанська //Ягідник. - №5,2021-№1,2022. - С. 19.
Конкурентні переваги лохини на європейському ринку - очікування VS реальність //Ягідник. - №5, 2021-№1, 2022. - С. 23-26.
Свіжий погляд у ягідництві: новий підхід до вирощування ягід //Ягідник. - №5, 2021-№1, 2022. - С. 68-69.
Ярещенко, О. Ожина - новинки сортименту/ О. Ярещенко, Я. Терещенко //Ягідник. - №5, 2021-№1, 2022. - С. 79-81.
Програма фінансування українських аграріїв фондом FACER для систем моніторингу вологості грунтів //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 9.
Степанюк, М. Біостимулятори для вирощування фруктів: Пом'якшення абіотичних стресів, покращення характеристик плодів/ М. Степанюк //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 42-43.
Олар, Катерина Італійські інноваційні технології для тривалого зберігання фруктів/ Катерина Олар //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 74-76.
Степанюк, М. Проєктування горіхових садів і систем краплинного зрошення: переваги та можливості/ М. Степанюк //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 100-101.
Мех, С. "Віка-Сад": селекція місцевих урожайних сортів фундука - успішне майбутнє українського горіхівництва/ С. Мех //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 102-105.
Петренко, С. Інтенсивний фундуковий сад: наука про закладання і догляд/ С. Петренко, І. Щіренков //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 110-112. - Продов. читайте у наступ. числі журналу.
Експериментальне обгрунтування ефективності дезінфікуючого засобу "Біолайд" для знешкодження бактеріальних інфекцій в умовах промислового птахівництва/ О.М. Чечет та ін. //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.22, №2. - С. 402-411. - Бібліогр. в кінці ст.
Актуальні питання адаптивності свійських тварин (оглядова стаття)/ О. Данчук та ін. //Agrarian Bulletin of the Black Sea Littoral-Аграрний вісник Причорномор'я. - 2021. - Вип.98. - 54-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Карунський, О. Хімічний склад гранул цитрусових/ О. Карунський, К. Карпова //Agrarian Bulletin of the Black Sea Littoral-Аграрний вісник Причорномор'я. - 2021. - Вип.98. - С. 86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Інноваційні природні біостимулятори у виробництві курячих яєць без антибіотиків/ В. Ясько, С. Петренко, Н. Кірович, С. Сідашова //Agrarian Bulletin of the Black Sea Littoral-Аграрний вісник Причорномор'я. - 2021. - Вип.98. - С. 122-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Перспективність використання голозернового вівса в диєтичних продуктах без глютену. Експериментальне дослідження зміни структури зерна в процесі екструзійної обробки/ Г.К. Іваницький, Б.Я. Целень, В.В. Ганзенко, Н.Л. Радченко //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85. вип.1. - С. 21-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Бандура, В.М. Обгрунтування взаємодії електромагнітного поля надвисокої частоти з насінням ріпаку в процесі сушіння/ В.М. Бандура //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Гусарова, О.В. Вплив паротермічної обробки яблук на теплоту зневоднення/ О.В. Гусарова, В.А. Михайлик, Р.О. Шапар //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 55-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Яровий, І.І. Комплексна переробка сировини з використанням технологій адресної доставки енергії у виробництві пектинів/ І.І. Яровий, В.П. Алі //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 69-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Вплив екологізованих систем удобрення на врожайність і якість зерна пшениці озимої/ А.О. Дубицька та ін. //Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2021. - Вип.69, ч.2. - С. 41-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Колесник, І.І. Створення ліній і гібридів гарбуза з підвищеним вмістом каротину/ І.І. Колесник, О.В. Палінчак //Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2021. - Вип.69, ч.2. - С. 58-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Оцінка сортів ячменю озимого за адаптивністю до умов навколишнього середовища в конкурсному та екологічному сортовипробуванні/ М.І. Терлецька, Г.Я. Біловус, В.І. Пущак, В.Я. Яременко //Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2021. - Вип.69, ч.2. - С. 123-136. - Бібліогр. в кінці ст.
Яковчук, В.С. Вплив пробіотика на молочну продуктивність вівцематок/ В.С. Яковчук, О.С. Жулинська, О.П. Іванина //Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2021. - №14. - 235-248. - Бібліогр. в кінці ст.
Моргун, В.В. Нові наукові напрями генетичного поліпшення злакових культур/ В.В. Моргун, О.І. Рибалка, Б.В. Моргун //Фізіологія рослин і генетика . - 2021. - Т.53, №3. - С. 187-215. - Бібліогр. в кінці ст.
Моргун, В.В. Генетичні наслідки Чорнобильської катастрофи: 35 років досліджень/ В.В. Моргун, Р.А. Якимчук //Фізіологія рослин і генетика . - 2021. - Т.53, №3. - С. 216-239. - Бібліогр. в кінці ст.
Аналіз міжнародних підходів до нормування пестицидів у продуктах переробки сільськогосподарської сировини (огляд літератури)/ Л.П. Іванова та ін. //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2021. - №2. - С. 94-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Збереженність зразків цибулі шалот/ О.М. Біленька та ін. //Овочівництво і баштанництво. - 2021. - Вип.69. - С. 6-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, К.О. Стан і перспективи наукових досліджень харчової сировини органічного походження/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. - С. 165-178. - Бібліогр. в кінці ст.
Сульфурвмісні сполуки вовни і їх роль у процесах вовноутворення та формування фізико-хімічних властивостей волокон/ П.В. Стапайта та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 21-32. - Бібіліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Підвищення харчової цінності макаронних виробів при використанні зернобобових культур/ Е.Б. Бералієва, С. Козикан, М.З. Паска; Н.Ф. Павленчик //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 148-153. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою.