(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №5 2021

Мостова, І. Доставка продуктів додому стає новою реальністю/ І. Мостова //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 32-34

Кривошей, В. Якість продукції через менеджмент (досвід впровадження системи управління якістю відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015)/ В. Кривошей //Упаковка. - 2021. - №3. -  С. 7-10.

Грифцова, Юлія Стандарт ISO 9001:2015: механізми забезпечення якості продукції: [система менеджменту якості]/ Юлія Грифцова //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. -  С. 12-13.

Кундєєва, Г.О. Застосування матричного методу в управлінні: мікроекономічний рівень/ Г.О. Кундєєва //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 34-45. - Бібліогр. в кінці ст.

Скопенко, Н.С. Комп'ютерізація економічних розрахунків в управлінні/ Н.С. Скопенко, І.В. Євсєєва-Северина //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 46-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Драган, О.І. Wellbeing-технології - новий напрямок у розвитку менеджменту персоналу компаній харчової галузі/ О.І. Драган //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 55-64. - Бібліогр. в кінці ст.

Рибачук-Ярова, Т.В. Управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин в умовах зростання імпорту/ Т.В. Рибачук-Ярова, І.В. Тюха, С.П. Дунда //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 65-73. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Економіка промисловості (огляд журнальних статей)