Огляд періодичних видань №5 2021
Мостова, І. Доставка продуктів додому стає новою реальністю/ І. Мостова //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 32-34
Кривошей, В. Якість продукції через менеджмент (досвід впровадження системи управління якістю відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015)/ В. Кривошей //Упаковка. - 2021. - №3. - С. 7-10.
Грифцова, Юлія Стандарт ISO 9001:2015: механізми забезпечення якості продукції: [система менеджменту якості]/ Юлія Грифцова //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 12-13.
Кундєєва, Г.О. Застосування матричного методу в управлінні: мікроекономічний рівень/ Г.О. Кундєєва //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 34-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Скопенко, Н.С. Комп'ютерізація економічних розрахунків в управлінні/ Н.С. Скопенко, І.В. Євсєєва-Северина //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 46-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Драган, О.І. Wellbeing-технології - новий напрямок у розвитку менеджменту персоналу компаній харчової галузі/ О.І. Драган //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 55-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Рибачук-Ярова, Т.В. Управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин в умовах зростання імпорту/ Т.В. Рибачук-Ярова, І.В. Тюха, С.П. Дунда //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 65-73. - Бібліогр. в кінці ст.