СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2021 р.
ДСТУ ISO 6770:2009 Чай швидкорозчинний. Методи визначення об'ємної маси сипкого та спресованого порошку (ISO 6770:1982, IDT)/ пер. з англ. і наук.-техн. редагування: В. Єжов, Г. Захаренко, Н. Бакова, А. Палій, Г. Корнільєв; Нікітський ботанічний сад. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2012-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2014. - 7 с.: іл. - (Національний стандарт України)
Сфера застосування: стандарт встановлює методи визначення об'ємної маси швидкорозчинного чаю як: об'ємна маса сипкого порошку (розд.1) та об'ємна маса спресованого порошку (розд. 2).
ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Завгальні технічні умови/ розробники: Ю. Кожанов, С. Бут, О. Бобровник, О. Шалимінов, І. Науменко; Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" , ЗАТ " Укркондитер", Асоціація "Укркондпром". - Вид. офіц. - Увед. вперше; введ. с 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2018. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Библиогр.: с. 10
Стандарт поширюється на шоколад у порошку, що виготовляють із какао-продуктів та інших інгредієнтів, і призначений для використання у харчовій промисловості, для підприємств ресторанного господарства, а також реалізації в торговельній мережі України та для експорту.