(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2021 р.

ДСТУ ISO 6770:2009 Чай швидкорозчинний. Методи визначення об'ємної маси сипкого та спресованого порошку (ISO 6770:1982, IDT)/ пер. з англ. і наук.-техн. редагування: В. Єжов,  Г. Захаренко,  Н. Бакова,  А. Палій,  Г. Корнільєв; Нікітський ботанічний сад. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2012-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2014. - 7 с.: іл. - (Національний стандарт України)

Сфера застосування: стандарт встановлює методи визначення об'ємної маси швидкорозчинного чаю як: об'ємна маса сипкого порошку (розд.1) та об'ємна маса спресованого порошку (розд. 2).

ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Завгальні технічні умови/ розробники: Ю. Кожанов,  С. Бут,  О. Бобровник,  О. Шалимінов,  І. Науменко; Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" , ЗАТ " Укркондитер", Асоціація "Укркондпром". - Вид. офіц. - Увед. вперше; введ. с 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2018. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Библиогр.: с. 10

Стандарт поширюється на шоколад у порошку, що виготовляють із какао-продуктів та інших інгредієнтів, і призначений для використання у харчовій промисловості, для підприємств ресторанного господарства, а також реалізації в торговельній мережі України та для експорту.

Добавил: CNTB, 10.09.2021, в категорию Кондитерська промисловість