(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №2 2018 р.

 

            ДСТУ ISO 2292:2007

            Какао-боби. Відбирання проб/ Кожанов, С. Бут, О. Бобровник; ТК стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", ЗАТ "Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від  2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с: рис. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 4391:2017

            Какао-порошок. Загальні технічні умови/ Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид.офіц. - На заміну ДСТУ 4391:2005 (зі скасуванням ДСТУ 7375:2013); чинний від 2018-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 5 с. - (Національний стандарт України)

            ДСТУ 3893:2016

            Карамель. Загальні технічні умови/ Ю. Кожанов, І. Науменко; Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", Асоціація  "Укркондитерпром". - Вид.офіц. – На заміну ДСТУ 3893-99; чинний с 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 13 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 4660 : 2017

            Напівфабрикати. Глазурі та маса для формування. Загальні технічні умови/ Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4660:2006; чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Кондитерська промисловість