(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №2 2019 р.

ДСТУ  ГОСТ 6441-2003 Вироби кондитерські пастильні. Загальні технічні умови  (ГОСТ 6441-96, IDT) . - Вид. офіц. - Введ. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 6441-77); чинний від 2003-07-01. - К.: Держ. ком. України з питань техн. регулювання та споживчої політики, 2003. - 13 с. - (Національний стандарт України)

                                 ДСТУ 4326:2016 Ірис. Загальні технічні умови/ Асоціація "Укркондпром", Технічний комітет  стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", ІПДО НУХТ. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4326: 2004; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на ірис - цукристий кондитерський виріб аморфної та /або дрібнокристалічної структури, виготовлений уварюванням цукрово-патоко-фруктового сиропу з додаванням жиру та інших харчових інгредієнтів і добавлень.

ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови/ Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 5004: 2008; чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.5

Сфера застосування: стандарт поширюється на какао-масло - жир, отриманий із какао-бобів або частин бобів, який містить вільні жирні кислоти, визначені за олеїновою кислотою, не більше ніж 1.75 % та призначений для використання під час виробництва продуктів з какао й шоколаду, а також для реалізації через роздрібну торговельну мережу.

ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови/ Технічний комітет  стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. - Увед. на заміну ДСТУ 4333: 2004; чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на мармелад - цукристий кондитерський виріб драглеподібної структури, виготовлений уварюванням фруктової, або фруктово-ягідної, або овочевої, фруктово-овочевої сировини та/або розчину драглеутворювача з цукром з додаванням чи без додавання інших інгредієнтів і добавлень.

Добавил: CNTB, 22.09.2019, в категорию Кондитерська промисловість