(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №3 2018 р.

ДСТУ 7521:2014

            Напіфабрикат кондитерський. Сухі суміші для "гарячого шоколаду ". Загальні технічні умови / О. Бобровник, С. Бут, Ю. Кожанов; Технічний комітет зі стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", Укркондитер (ЗАТ "Укркондитер"). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2015-02-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11

            ДСТУ 7374:2013

            Пасти шоколадні. Технічні умови/ С. Бут, Г. Зікій, Ю. Кожанов; ТК стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. - Уведено вперше;  чинний від 2014-03-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2013. - 10 с: табл. –(Національний стандарт України)

ДСТУ 2633:2017

            Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять/ Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид.офіц. – На заміну ДСТУ 2633:2007; чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 22 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 3924:2014

            Шоколад. Загальні технічні умови/ Ю. Кожанов, І. Науменко, В. Оболкіна; Ін-т післядипломної освіти Нац. ун-ту харчових технологій . - Вид.офіц. - На заміну ДСТУ 3924:2000; чинний від 2015-07-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 11 с: табл.- (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

                                

 

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Кондитерська промисловість