(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №12 2021

Потенциал какао недоиспользован //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 5.

Кривошей, В. Етикетка як витвір мистецтва/ В. Кривошей //Упаковка. - 2021. - №4 . -  С. 8-10.

Корольчук, О.Ф. Сталість в упаковці - внесок Mondi у кращий світ: [виробництво багаторазової, придатної до переробки або компостування упаковки]/ О.Ф. Корольчук //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 12-15. - Бібліогр. в кінці ст.

Флакон українського виробництва з регенерованого ПЕТФ //Упаковка. - 2021. - №4.-  С. 22.

Плівка на 100% із натуральних інгредієнтів //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 23.

Легейда, Д.А. Стакани FOOD in Box: комфортно і нешкідливо/ Д.А. Легейда //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 30.

Холодов, С.В. Упаковка із жерсті (перспективи розвитку)/ С.В. Холодов //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 32-33.

Бєльський, М.Є. Упаковка готова до друку/ М.Є. Бєльський //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 36-37

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Тара та упаковка (огляд журнальних статей)