Огляд періодичних видань №9 2021
Якісні паперові форми від українського виробника! //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 20.
Методичні підходи щодо оцінювання здатності до біохімічного розпаду полімерних матеріалів та їхніх відходів (Огляд літератури)/ С.В. Сноз, Л.М. Смердова, Л.О. Прокопенко, О.О. Бобильова //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2. - С. 80-95. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст паралел. англ. мовою.
Сучасна упаковка м'ясопродуктів //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 18-19.
Правильний вибір пакувального обладнання - вдала інвестиція для бізнесу //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 22.
Фасування у лоток під запайку - економічно вигідне рішення //М'ясні технології. - 2021. - №2. - 25.
Емоції кольору, або як запакувати товар, щоб отримати прибуток //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 31.
Бут, О. Добавки для задач экономики замкнутого цикла/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. - С. 10-12.
Бут, О. Рециклические ПЭТ-лотки для свежих продуктов и готовых блюд/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. - С. 15-16.
Замотаев, П. Вторая жизнь для полиэтилентерефталата (ПЭТ). Химическое восстановление ПЭТ из отходов/ П. Замотаев //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. - С. 32-35.
Семко, Петр Препятствия и пути решения в системе сбора отходов упаковки. Рынок отходов упаковки: [интервью ген. дир. всеукр. объед. "Укрвторма"] / Петр Семко; беседу вела О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. - С. 36-37.