Одним из направлений развития пищевой и перерабатывающей промышленности в настоящее время является повышение энерго- и ресурсоэффективности ...
Цей мармелад - це натуральні й корисні ласощі. Його готують з фруктового варення з додаванням желеутворюючої речовини пектину.
Мармелад - корисний продукт для дорослих і маленьких ласунів
Існує досить велика кількість любителів східних солодощів, які є частим вибором ласунів. Самим знаменитим східними ласощами прийнято вважати рахат-лукум, який означає в перекладі «солодкість для горла». Приготуванням рахат-лукуму займаються на Сході більше 500 років. Це надзвичайно вишукані ласощі, навіть сучасні кондитери виключно трепетно ставляться до приготування рахат-лукуму. ..
Виробники м’яса дедалі частіше висловлюють занепокоєння щодо конкуренції з боку виробників рослинних замінників м’ясопродуктів. Згідно з даними дослідження, проведеного Університетом Пердью (Purdue University, США), американські сільськогосподарські виробники, що займаються вирощуванням м’ясних порід ВРХ, вважають, що вже за 5 років десята частка ринку м’яса буде втрачена. ...
У науковому центрі «Український інститут вина» минулого тижня 45 із 47 представлених зразків вина та винних слабоалкогольних напоїв здобули перемогу та визнання...
Херсонська область має ресурси, щоб добре заробляти на виробництві морепродуктів.
До такого висновку дійшли співробітники Херсонського державного аграрного університету (ХДАУ) після повернення з Ягорлицької затоки, говориться у повідомленні вишу на Facebook.«Ми можемо споживати свої, чорноморські мідії та устриці, вирощені на спеціальних фермах. ...
Наукова дослідна станція “Маяк”, що в селі Крути під Ніжином, відома своє селекцію нових сортів рослинницької продукції....
Вітчизняні вчені розробили унікальну методику переробки сільськогосподарських відходів за участю грибного міцелію, що дозволяє створювати екологічні побутові речі. Вартість таких предметів у десятки разів вища, ніж витрати на їх виробництво...
В Україні назріла необхідність швидких змін у галузі академічної науки, докорінного реформування архаїчної структури організації науки взагалі, засадничих принципів управління фундаментальними й прикладними науковими дослідженнями, механізму взаємодії Національної академії наук України з суспільством, державою, владою, бізнесом, державними підприємствами тощо...
Zespri та Pagoda організували святкову церемонію з нагоди виведення нового червоного плоду ківі на китайський ринок. Про це повідомляє FreshPlaza, пише agronews.ua...