Цей продукт став культовим і є національною стравою українців.
Склад сала дивує. Містить вітаміни А, Е, D, F, різноманітні мікроелементи й жирні кислоти. ...
Нутриціолог Ірина Степова заявила, що вживання всього двох яєчних жовтків на день сприятливо позначиться на роботі шлунково-кишкового тракту та міцності кісток. Повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua....
Намагання просто «заїсти стрес» призведе лише до зайвої ваги. На тлі новин та ситуації в Україні і навколо нашої країни стрімко зростає рівень стресу та тривожності серед населення. ...
Український кухар Андрій Пивовар створив рецепт хліба «Чорнобаївський»...
Екстракт або порошок з коренів кульбаби лікарської застосовують у медицині для поліпшення діяльності органів травлення. А сушені на сонці жовті квіти можна заварювати як чай. Особливо такий напій корисно вживати при кашлі – він поліпшує відкашлювання слизу. Але це також ще не все! Все більше людей звертаються до нього як до заміни ранкової кави! ...
Підприємство «Дунайський аграрій» з Одещини випустило на ринок чергову новинку — органічну пастилу...
У холодну пору року гарно зігріє і струмує почуття голоду чашка зеленого або чорного чаю, а також какао. Про це розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в коментарі кореспонденту УНН...
Свято воскресіння Христового завжди відзначалося в Україні як найвеличніше, найурочистіше свято, недарма мало назву – Великдень. До нього старанно готувалися. Упродовж Великого посту люди намагалися очиститися духовно, а напередодні свята до Страсного четверга – навести лад у хаті, на подвір’ї, в оборі, щоб усе було вичищене, вимите, побілене. А вдосвіта цього дня, до сходу сонця, прагли обмитися «незайманою» водою, тобто тією, якої ще ніхто не брав того дня з колодязя, а то й скупатися в річці, бо вірили, що так можна убезпечитися від хвороби чи вилікуватися, а дівчата наворожували собі красу, купаючись чи вмиваючись вранішньою росою...
Пропонуємо вам спрощений рецепт легендарної паляниці. На смак і за психологічним знущанням з ворога ця страва — чисте задоволення!
Такий хліб смакує як з солоними стравами, так і з чимось солодким – варенням, медом. Рецептом ділиться 1plus1...
Паризький ресторан на два місяці перейменували, власники закладу взяли на роботу українських біженців, які готуватимуть українські страви з нового меню.
Ресторан у Парижі La Bourse Et La Vie став "Le Borscht" Et La Vie до кінця травня. Також тут працюватимуть троє українців, які готуватимуть традиційні страви для гостей закладу....