Грановська, В.Г. Організаційні трансформації аграрного бізнесу в Україні/ В.Г. Грановська, В.М. Крикунова //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 63-74. - Бібліогр.: с. 71-73
Грибинюк, О.М. Перспективи використання технології "блокчейн" у сільському господарстві/ О.М. Грибинюк, Б.В. Духницький, О.О. Шеремет //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 75-81. - Библиогр.: с. 80.
Яснолоб, І.О. Інноваційна діяльність підприємства на основі аутсорсингу та моделювання бізнес-процесів/ І.О. Яснолоб, О.О. Горб, Я.В. Радіонова //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 82-90. - Бібліогр.: с.88-89
Мелешко, К. Воздвиженский яблоневый сад: не казнить - помиловать/ К. Мелешко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018. - №2 (квітень). - С. 28-29.
Выращивание органических фруктов - необходимость, в которой нуждаются современные люди //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018. - №2 (березень). - С. 44-46.
Ковальова, І.А. Перспективи виробництва екологічно безпечної продукції виноградарства/ І.А. Ковальова, Л.В. Герус, М.Г. Федоренко, О.В. Салій //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018. - №2 (квітень). - С. 48-51.
Выращивание под накрытием, или Как увеличить и улучшить урожай? //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018. - №2 (квітень). - С. 69-70.
Мелешко, К. Фундук: новые сорта из США в Украине/ К. Мелешко //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 38-39.
Мельник, С. Технологические особенности и приемы выращивания орехоплодных культур в районах с недостаточной влажностью/ С. Мельник //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 48-49.
Мельник, С. Как подготовить ореховый сад к новому сезону/ С. Мельник //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 50-53.
Кругляк, О.В. Формування високопродуктивних стад як чинник підвищення ефективності виробництва молока/ О.В. Кругляк //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 24-31. - Библиогр.: с. 29-30
Петриченко , О.Б. Розвиток сировинної бази молокопродуктового підкомплексу АПК України/ О.Б. Петриченко //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 31-37. - Бібліогр.: с.36
Адаптація сільського господарства до змін клімату гарантуватиме глобальну продовольчу безпеку: Новини АПК //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 48.
Мацибора, Т.В. Інвестиційна привабливість аграрного сектору України: регіональний аспект/ Т.В. Мацибора //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 49-55. - Бібліогр.: с. 54.
Мелешко, К. Выращиваем грецкие орехи по американской технологии/ К. Мелешко //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 14-16.
Крепкий орешек Молдовы: секреты выращивания ореха в "АМГ КЕРНЕЛ" //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 17-19.
Мельник, С. Ореховый сад: как заложить прибыльное дерево/ С. Мельник //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 20-22.
Мельник, С. Ореховые тайны: как на предприятии "Экосад" развивают ореховый бизнес/ С. Мельник //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 24-25.
Ждан, Виктор Орехи - самая надежная валюта/ Виктор Ждан //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 26-27.
Томчишин, Юлія Арахіс з власного городу - смачніший/ Юлія Томчишин //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 30-31.
Цибенко, Ігор Штучне запилення фундука: [поради професіонала]/ Ігор Цибенко //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 36-37.
Моцарелла - майбутня перлина України/ Л.Я. Мусій, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, І.В. Скульська //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Со страстью к инновациям. Ингредиенты для пищевой промышленности: [заквасочные бактериальные культуры] //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 19.
Захисник молочних продуктів Freesh-Q/ І.В. Скульська, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, Л.Я. Мусій //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Раманаускас, Р.
Водорастворимый параказеиновый концентрат молока. Изучение физико-химических характеристик/ Р. Раманаускас //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 24-25.
Хмель - их стихия //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 46-47.
Дубинка, Дарина Горіховий бізнес: розбагатіти цілком реально!.. Статистика, тенденції, поради та досвід у підсумках 2017 року/ Дарина Дубинка //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 4-7.
Мелешко, К. Володимир Печко: "Український горіх дуже потрібний світу": [горіхівництво з перших уст]/ К. Мелешко //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 8-9.
Ярош, Збигнев Удабривание как способ повысить устойчивость растений к серой плесени/ Збигнев Ярош //Ягодник. - 2018. - С. 82-85.
Воєводін, В. Захист ягідних культур/ В. Воєводін //Ягодник. - 2018. - №1 (февраль). - С. 86-88....
Мелешко, К. Земляника садовая на экспорт. Рынок переработки ягод - один из самых перспективных, но пока малоразвит/ К. Мелешко //Ягодник. - 2018. - №1 (февраль). - С. 32-34.
Пёнтек, М. Опрыскиватели для земляники садовой/ М. Пёнтек //Ягодник. - 2018. - №1 (февраль). - С. 35-39....
Биоразлагаемая аграрная пленка IMMER Group повышает урожайность на 71% //Мир упаковки. - 2018 . - №1 (февраль). - С. 8.
Овдиенко, А. Рынок протравителей зерновых и масличных культур в Украине/ А. Овдиенко, М. Лакеева //АПК-информ: итоги. - 2018. - №2 (февраль). - С. 11-12....
Сінченко, В.М. Стратегія розвитку галузі буряківництва в Україні/ В.М. Сінченко, В.І. Пиркін //Цукрові буряки . - 2018. - №1. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Корнєєва, М.О. Генетичний контроль схожості насіння закріплювачів стерильності цукрових буряків/ М.О. Корнєєва, П.І. Вакуленко, Л.С. Андрєєва //Цукрові буряки . - 2018. - №1. - С. 10-13. - Бібліогр. в кінці ст....
Гришова, І.Ю. Органічне виробництво у контексті забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості/ І.Ю. Гришова, О.В. Ніколюк, Т.Л. Шестаковська //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 103-112. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Капустян, А.І. Хелатні форми біометалів. Теоретичні аспекти отримання і характеристики/ А.І. Капустян, Н.К. Черно //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 37-49. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою...