Пивоваренные технологии - в центре внимания BrauBeviale-2018. Пивоварение с Aprofi: качество, безопасность, стабильность //Напої. Технології та Інновації. - 201. - №5-6. - С. 58-59....
Мельник, С. "Музей пива та самогону" у Полтаві - відродження секретів пивоваріння скіфів та козаків/ С. Мельник //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). - С. 100-101.
Картрайт, Питер С. Новые проблемы загрязнения питьевой воды/ Питер С. Картрайт //Вода и водоочистные технологии. - 2018. - №1. - С. 4-12. - Библиогр. в конце ст. - ДНТБ...
Виктор Головко: Культура потребления в Украине только начинает развиваться: [малые пивоварни] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). - С. 77.
Березка, Т. Вплив добавок антиоксидантів на окисні процеси під час приготування пива/ Т. Березка, О. Чумак, О. Півень, С. Мольченко //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). - С. 84-87. - Бібліогр. в кінці ст....
Беляєва, М. Інновації від Театру пива "Правда": бішьший завод - більше можливостей для споживачів/ М. Беляєва //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). - С. 48-51.
Дубинка, Дарина В сердце Fanatik Brewing Center : оборудование, философия и возможности нового завода: [крафт по-украински]/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). - С. 52-55....
Бут, О. Воде - максимальное внимание. Водоподготовка в индустрии напитков/ О. Бут //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 54-55....
Клган, И. Guinness - традиции и эксперименты: [оригинальное пиво премиум-класса]/ И. Клган //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 82-83.
Пахаренко-Андерсон, А. Із чого розпочати пивовару захист свого крафтового бізнесу: [юридичний практикум]/ А. Пахаренко-Андерсон //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 86-87.
Горніч, Микола. Медовий квас як новий продукт бджільництва/ Микола Горніч //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018. - №2 (квітень). - С. 86-88.
Социальная интеграция бизнеса. Стратегии устойчивого развития производителей напитков //Мир упаковки. - 2018. - №2. - С. 14-15.
Инновации формируют спрос. Направления развития инноваций на рынке вод //Мир упаковки. - 2018. - №2 (апрель). - С. 16-17.
"Волинський бровар" із маленького містечка виходить у великий пивний світ //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 43-45.
Кириленко, Ю. Баварский солод для украинского пива. Украина присоединилась к большой семье IREKS GmbH/ Ю. Кириленко //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 48-49.
Певко, Д. Чистота оборудования на пивоварне/ Д. Певко //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 50-51.
Водоподготовка для пивоварения. Основные аспекты //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березня). - С. 58-60.
Фалик, Т. Про нього складають пісні... Пивна історія Львова - очима пивовара/ Т. Фалик //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 74-75.
Сухецкий, Е. Литературный паб "Крапка Кома": нестандартное сочетание и классические технологии/ Е. Сухецкий //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 26-27.
Австрийские пивоварни Flecks - для неординарного крафтового пива //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 28-31.
Возрождение старинных слобожанских традиций пивоварения на Харьковском дрожжевом заводе //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 32-34.
Keep calm and brew with ferments: новые возможности в пивоварении и всегда высокое качество: [рынок дрожжей] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С.35-36.
Новейшие технологии розлива пива для крафтовых пивоварен: [оборудование GAI] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 38-42.
Бочарова, О.В. Використання профільного методу при оцінюванні якості пива/ О.В. Бочарова, І.В. Мельник, Д.А. Гнатовська, С.А. Чуб //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою ...
Танцы хмеля и солода. Обзор украинского рынка пива 2015-2016 гг. //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). - С. 32-34.
Two beer or not two beer? Мини-пивоварни как тренд пивоварения //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). - С. 36-37....