(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Товарознавство як наука виникло в 16 столітті у зв’язку з розвитком капіталістичного способу виробництва та обміну. До кінця 19 століття воно мало, в основному, описовий характер....

Додав: CNTB, 12.04.2017

Окремі групи продовольчих товарів відрізняються за своїми споживчими якостями, які формуються в процесі підготовки сировини , її технологічного обробітку, особливостей пакування і зберігання....

Додав: CNTB, 12.04.2017

День інформації   до Всесвітнього Дня водних ресурсів 

ВОДОПІДГОТОВКА ТА ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ І ВОДИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

«Вода – це життя». Короткий вислів з дуже містким змістом. І це не дивно, що вода має своє свято – Всесвітній день водних ресурсів, який відзначається 22 березня.

Додав: CNTB, 21.03.2017

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів: Всеукраїнська науково-практична конференція, 16-17 травня 2013 р., м. Харків:тези доповідей- Харків:ХДУХТ, 2013.- 129 с.

 

 

Додав: CNTB, 21.03.2017

Запрошуємо відвідати виставку авторефератів дисертацій"Удосконалення та розробка  нових технологій вироблення продуктів харчування" і ознайомитись с цікавими дослідженнями і науковими обгрунтуваннями створення нових та покращання властивостей традиційних продуктів харчування

Додав: CNTB, 06.03.2017

Радо запрошуємо на віртуальний захід – «Ювілей книги. 100 років» з фонду бібліотеки. ..

Додав: CNTB, 06.03.2017

Хлопин Г. В. Методы исследования пищевых продуктов и напитков. Вып. 1. Молоко. Кумыс, Кефир. Сыры. Масло: Практическое руководство для врачей, слушательниц медицинских курсов и студентов...

Додав: CNTB, 20.02.2017

Весняний цикл традиційних свят українців розпочинає Колодій (Масляна). Сьогодні – це неповторне веселе колоритне свято, сповнене народних ритуалів. Обряд Колодія, як стверджують дослідники, дуже давній, дохристиянський.

Додав: CNTB, 20.02.2017

Історія розвитку екології харчування розпочалася, ймовірно, ще з часів первіснообщинного ладу, коли першим токсикологом стала людина, яка методом спостереження за тваринним світом відбирала безпечні плоди, рослини. ..

Додав: CNTB, 20.02.2017

План

проведення заходів з репрезентації книжкового фонду ЦНТБ

у І кварталі 2017 року

у читальному залі

Додав: CNTB, 20.02.2017
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »