(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Фальсифікація. Це явище супроводжує нас у всьому і щодня. Підробка та фальсифікація харчових продуктів існує практично у всіх країнах з давніх часів. Особливо гострою ця проблема стає в 18-19 ст. В багатьох країнах приймається законодавство про кримінальну відповідальність в цій галузі: Франція (1851 р.), Італія (1890 р.), Бельгія (1891 р.), згодом Англія, Австрія, Швейцарія. В царській Росії відповідний закон запроваджено ще за часів Петра I.

А цікаво, до яких хитрощів вдавалися виробники продуктів, наприклад, 100 років тому назад? 

Додав: CNTB, 01.11.2016

З асортиментом соусно – майонезної продукції, технологіями виробництва, обладнання та видами упаковки знайомить виставка "Кетчупи, майонези та інші  соуси" у читальному залі бібліотеки.

Додав: CNTB, 23.10.2016

Бібліотека презентує надзвичайно цікаву книгу “Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості”, яку отримала в дар  від Національної асоціації цукровиків України “Укрцукор”. Видання присвячене 90-річчю з дня заснування інституту.

Додав: CNTB, 23.10.2016

Шановні працівники харчової і переробної промисловості!

Вітаємо вас з професійним святом!

Прийміть щиру подяку за вашу нелегку і таку необхідну працю, за вашу професійну майстерність і відданість справі. Ми цінуємо ваші дбайливі руки, від яких залежить і кількість і якість продуктів.

Бажаємо вам подальших успіхів, здоров”я, добробуту, оптимістичного погляду в майбутнє.

Завжди раді бачити вас у нас в бібліотеці та на  нашому сайті: cntb.at.ua

Запрошуємо вас переглянути нашу рубрику ІЗ ІСТОРІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ.

Додав: CNTB, 09.10.2016

Працівники бібліотеки відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Олійно-жирова індустрія», яка проходила 21-23 вересня 2016 року у Києві. В рамках виставки пройшли конференції: «Сучасні  технології олійно-жирового виробництва», «Тенденції та перспективи розвитку олійно-жирової промисловості України». На стендах національних експозицій були представлені українські підприємства, продукція яких викликала великий інтерес у відвідувачів виставки – майбутніх клієнтів та партнерів, надаючи реальні можливості українським виробника розширити ринки збуту своєї продукції та налагодити нові ділові контакти......                

Додав: CNTB, 09.10.2016

Сьогодні бібліотека презентує книги – ювіляри,  яким виповнилося 120 років з часу видання. Книги надзвичайно цікаві для фахівців як історичні рідкісні видання, а можливо, давно забуте стане для когось “Ньютонівським яблуком”  для народження нових ідей.....

Додав: CNTB, 19.09.2016

З обмінного фонду Державної науково-технічної бібліотеки України надійшло 32 примірники літератури. Серед новинок література з питань харчової технології та суміжних галузей. Цікавою для наукових, інженерно-технічних працівників, аспірантів, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, які спеціалізуються в області хлібопекарського виробництва і розробки інноваційних методів обробки харчової сировини, може бути монографія Півоваров О.А., Міколенко С.Ю.«Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві». ........

Додав: CNTB, 19.09.2016
« 1 2 ... 22 23 24