Адаптивний потенціал ліній пряно-ароматичних видів овочевих рослин за вмістом вітаміну С та кількісними ознаками, які є структурними компонентами урожайності/ О.П. Самовол, С.І. Кондратенко, Л.Ю. Штепа, Л.М. Урюпіна //Овочівництво і баштанництво. - 2020. - Вип.68. - С. 22-35. - Посилання англ. мовою: С.33-35.
...
Мельник, С. Актинідія - новий тренд українського садівництва/ С. Мельник //Ягідник. - 2021. - №4, жовтень-листопад. - С. 77-79.
Карська-Кордас, Магдалена Ірга -смачна і красива/ Магдалена Карська-Кордас //Ягідник. - 2021. - №4, жовтень-листопад. - С. 80-82....
Хуанг, Чуняо Інтелектуальна водозберігаюча система зрошення/ Чуняо Хуанг //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.42, №6, листопад-грудень. - С. 657-663. - Бібліогр. в кінці ст.
"Ігри" з "аграрним" ПДВ тривають //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 5. - ІПДОНУХТ...
Хімічна меліорація кислих грунтів: організаційно-економічні заходи та сучасні технологічні рішення/ О.В. Ходаківська, С.Г. Корчинська, Р.В. Гладуненко, Л.П. Ткачук //Економіка АПК. - 2021. - №4, квітень. - С. 40-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Шпикуляк, О.Г. Розвиток фермерських господарств в організаційно-економічному забезпеченні зайнятості населення/ О.Г. Шпикуляк, О.В. Алєксєєва //Економіка АПК. - 2021. - №4, квітень. - С. 95-107. - Бібліогр. в кінці ст...
Беженар, І.М. Оцінка розвитку галузі вівчарства/ І.М. Беженар //Економіка АПК. - 2021. - №2, лютий. - С. 25-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Сало, І.А. Розвитку ринку овочів в Україні/ І.А. Сало //Економіка АПК. - 2021. - №2, лютий. - С. 41-48. - Бібліогр. в кінці ст...
На Харківщині запустили органічне господарство повного циклу //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 61-65.
Кравченко, Л. Козоводство - дело благородное. Мини-экоферма европейского образца "Лукачивка ЭКО"/ Л. Кравченко, Г. Кокин //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 28-30...
Олар, Катерина Особливості вирощування лохини в Польщі/ Катерина Олар //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 24-25.
Барзо, І.Т. Вплив сукупної дії природних факторів на розвиток і поширення шкодочинних об'єктів у насадженнях ягідних культур/ І.Т. Барзо, В.М. Рожко, В.І. Рожко //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 51-53....
Клименко, С. Нова для України плодова культура: [кизил лікарський]/ С. Клименко //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 76-80.
Використання багатокритеріальної оптимізації поживного середовища для накопичення біомаси молочнокислих бактерій/ М.О. Хоньків, С.М. Тетеріна, С.Г. Даниленко, О.І. Потемська //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26. №4. - С. 47-57. - Бібілогр. в кінці ст....
Мельник, С. Як підживити рослину і не нашкодити їй/ С. Мельник //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. - С. 16-18
Тарушкін, Ігор Дикі бджоли в саду - резервні можливості/ Ігор Тарушкін //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. - С. 24-26....
Лопатинський, Ю.М. Оцінка стану інноваційного розвитку АПК на основі інституційного аналізу його високотехнологічної сфери/ Ю.М. Лопатинський // Економіка АПК - 2020. - №7, липень. - С. 109-116. - Бібліогр. в кінці ст....