(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

664.1

К 57

Коденська, М.Ю. Методичні підходи щодо інвестиційного забезпечення конкурентоспроможного буряківництва в регіоні/ М.Ю. Коденська, Л.В. Смолій. - Умань: Візаві, 2011. - 78 с.: табл. - Бібліогр.: с.76-77 . - ISBN 978-966-2643-19-0

У методичному виданні висвітлюється  теоретична сутність інвестиційного забезпечення та методичні підходи до розробки стратегії інвестиційного забезпечення, розрахунку потреб інвестицій в інноваційний розвиток галузі, у збереження і примноження капіталу землі, у розвиток інтелектуального капіталу; обгрунтовані джерела, напрями і форми інвестиційного забезпечення інноваційного розвитку конкурентоспроможного буряківництва.

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

664.1

Г 65

Гончарова, З. Хрещатик мій, свідок наш. 1912-2002 [ВАТ "Цукрозавод "Хрещатик"]/ З.Гончарова. - Чернівці: Золоті литаври, 2002. - 152 с.: іл. - ISBN 966-8029-16

Книга спогадів про ВАТ цукровий завод "Хрещатик" в смт Кострижівка Чернівецької області з 1912 року по 2002 рік.  Подається історія буковинського селища, історія цукрозаводу, його колективу, виробничі досягнення.

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

664.1

А 22

Автоматизовані системи управління бурякоцукровим виробництвом - складова економії матеріальних і паливно-енергетичних ресурсів. Матеріали засідання технічної ради НАЦУ "Укрцукор", 6 червня 2006 р., м. Київ/ Укрцукор. - К.: Укрцукор, 2006. - 36 с. - Бібліогр.: с.14

 Заголовок на обкл. не вказаний

На науково-технічній раді розглядалися питання: автоматизовані системи управління в енергозберігаючих технологіях та економічна ефективність їх впровадження; сучасні корпоративні інформаційні системи управління цукровим заводом; нормативно-правова база - один із напрямків енергозбереження в цукровій промисловості; енергозберігаючі технології переробки речовин на основі електротепломеханічних перетворювачів енергії; досвід впровадження систем автоматизації ТЕЦ цукрових заводів.

 

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

664.1 (091)

Ш 37

Шевчук, Г.В.

            Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості. 90-річчю з дня заснування присвячується/ Г.В. Шевчук, З.М. Ходаковська, А.Я. Гербут. - К.: Основа, 2016. - 416 с.: іл. - Бібліогр.: с.407-413 . - ISBN 978-966-699-865-4

 Авт. на обкл. не вказані

 Видання присвячено до 90-річчя Українського  науково-дослідного інституту цукрової промисловості - головного наукового центру цукрової галузі. Книга знайомить з історією створення інституту і його багаторічною науковою діяльністю. Описані дослідження, які включають увесь цикл виробництва цукру з цукрових буряків від приймання сировини до одержання готової продукції, створення нових технологій та обладнання, механізацію і автоматизацію виробництва, охорону праці, дослідження проблем економіки, організації  і виробництва. Книга містить розділи, присвячені підготовці наукових кадрів, міжнародним зв'язкам; подані відомості про нагороди і відзнаки колективу та окремих працівників. Книга ілюстрована фотографіями з архівних документів, книжок, періодичних видань. 

 

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

664.1 (091)

Ш 37

Шевчук, Г.В.

            Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості. 90-річчю з дня заснування присвячується/ Г.В. Шевчук, З.М. Ходаковська, А.Я. Гербут. - К.: Основа, 2016. - 416 с.: іл. - Бібліогр.: с.407-413 . - ISBN 978-966-699-865-4

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

Ціни на цукор в Україні зростуть //Цукор України. - 2014. - №8. -  С. 5.

 

                                

            Аграрний фонд розпочав реалізвцію цукру з держзапасів //Цукор України. - 2014. - №8. -  С. 5.

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016

664.1

К95

Куцеконь, Л.О. Розвиток підприємств бурякоцукрового підкомплексу: автореф. дис...канд. екон. наук: 08.00.04/ Л.А. Куцеконь; Кабінет Міністрів  України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування. - К., 2013. - 21 с: рис. - Бібліогр.: с. 17

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016

664.1

С 56

            Современные технологии и оборудование свеклосахарного производства: моногр., Ч.1/ В.О. Штангеев, В.Т. Кобер, Л.Г. Белостоцкий и др. - К.: Цукор України, 2003. - 352 с.: ил. - Библиогр.: с.341-347 

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016

664.1

П16

Панченко, О.В. Кондитерська галузь України: стан та перспективи розвитку/ О.В. Панченко, О.В.Коваленко, О.П. Печенога; Національна Академія Аграрних Наук України, Ін-т продовольчих ресурсів . - К.: ННЦ "Інститут аграрної економіки", 2014. - 67 с.: іл. -

Кл.слова (ненормированные): продовольча безпека--сировинна база

Категорія: Цукрова промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016
1-10 11-19