(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.

Петрушка, І.М. Очищення цукровмісних розчинів від барвних речовин природними сорбентами/ І.М. Петрушка, К.І. Петрушка //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 4-9. - Бібліогр. в кінці ст.

            Відмова від цукру може впливати на серце: [цікаві новини] //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 9.           

            Вчені з'ясували, що людський мозок виробляє фруктозу: [цікаві новини] //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 14.        

Поржезінський, Ю.Г. Дослідження впливу зміни режимних параметрів котлів на роботу котельних установок цукрової промисловості/ Ю.Г. Поржезінський //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 15-19. - Бібліогр. в кінці ст.

Тютюнник, Ю.Г. Перші українські цукроварні/ Ю.Г. Тютюнник //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 25-29. - Бібліогр. в кінці ст.

Шевчук, Г.В. До 90-річчя Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості. Історія розвитку/ Г.В. Шевчук //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 30-40.

            От казаков до сахарозаводчиков: [Подготовила Н.В. Сидоренко по материалам книги Мишеля Терещенко "Первый олигарх: Михаил Иванович Терещенко (1886-1956)"] //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 41-50. - Библиогр. в конце ст.

 

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Цукрова промисловість