(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №3 2019 р

ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови/ Технічний комітет  стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. - Увед. на заміну ДСТУ 4333: 2004; чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на мармелад - цукристий кондитерський виріб драглеподібної структури, виготовлений уварюванням фруктової, або фруктово-ягідної, або овочевої, фруктово-овочевої сировини та/або розчину драглеутворювача з цукром з додаванням чи без додавання інших інгредієнтів і добавлень.

ДСТУ 4326:2016 Ірис. Загальні технічні умови/ Асоціація "Укркондпром", Технічний комітет  стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", ІПДО НУХТ. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4326: 2004; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на ірис - цукристий кондитерський виріб аморфної та /або дрібнокристалічної структури, виготовлений уварюванням цукрово-патоко-фруктового сиропу з додаванням жиру та інших харчових інгредієнтів і добавлень.

ДСТУ  ГОСТ 6441-2003 Вироби кондитерські пастильні. Загальні технічні умови  (ГОСТ 6441-96, IDT) . - Вид. офіц. - Введ. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 6441-77); чинний від 2003-07-01. - К.: Держ. ком. України з питань техн. регулювання та споживчої політики, 2003. - 13 с. - (Національний стандарт України)

                                

 

Добавил: CNTB, 22.09.2019, в категорию Цукрова промисловість