(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Борисюк, П.Г. Гармонізація українських стандартів з міжнародними і європейськими: [зокрема в цукровій галузі]/ П.Г. Борисюк, Л.А. Галацан //Цукор України. - 2018. - №1. -  С. 23-29.

Чернявская, Л.И. Мутность растворов белого сахара, причины ее образования и способы уменьшения/ Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2018. - №1. -  С. 30-48. - Библиогр. в конце ст....

Категорія: Цукрова промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 16.05.2018

Секрети успіху від виробників цукру //Цукрова галузь. - 2018. - №1 (січень). -  С. 12-15....

Кухар, В.Н.   Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему/ В.Н. Кухар, А.П. Чернявский, Ю.А. Моканюк, Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 51-58. - Библиогр. в конце ст....

Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 8....

Цильвік, О.   Недобросовісний бізнес у змові з чиновниками перетворив внутрішній ринок продуктів на смітник/ О. Цильвік //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). -  С. 3.

Якимів, М.   Солена - інноваційний продукт на харчовому ринку України: [сіль з калієм]/ М. Якимів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 28.

Хомічак, Л.Б.

            Взаємовплив функціонування вапняно-газової печі і станції вапнокарбонізації на ефективність роботи заводу та екологію навколишнього середовища/ Л.Б. Хомічак, Л.М.Верченко , І.Б. Петриченко, Ю.М. Резніченко //Цукор України. - 2017. - №2. -  С. 16-18. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Бутило, Р.

            Огляд ринку: аналіз, прогнози та перспективи: [аналітика від НАЦУ "Укрцукор"]/ Р. Бутило //Цукор України. - 2017. - №1. -  С. 8-23.

   Система регулювання для оптимізації продуктивності і витрати енергії центрифугами періодичного типу: [цукрове виробництво]/ Д. Зієбаум, А. Зайдлер, С. Вайднер, Б. Бреннеке //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №7 (жовтень). -  С. 19-27.

 

            Топиоковый крахмал -лидер по частоте использования в новых продуктах //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). -  С. 10.

                                

Погорілий, Т.М.

            Моделювання процесу тепло-масообміну в нагрівній камері вакуум-апаратах при масовій кристалізації сахарози/ Т.М. Погорілий //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 26-29. - Бібліогр. в кінці ст.

                                                          

Олянська, С.П.

            Величина відкачки дифузійного соку і очікуваний вихід цукру/ С.П. Олянська, Я.С. Корольова //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.

1-10 11-20 21-29