(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Бокоч, І.В.    Логічна модель періодичних процесів в утфельних вакуум-апаратах з двоетапною кристалізацією/ І.В. Бокоч, В.Г. Трегуб, О.М. Клименко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 24-36.. - Бібілогр. в кінці ст....

Категорія: Цукрова промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 03.09.2021

Перспективи використання палива з твердих побутових відходів на ТЕЦ цукрових заводів/ О. Буляндра, Л. Гапонич, І. Голенко, О. Топал //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С.137-146. - Бібліогр. в кінці ст.

Моделювання теплообміну у вільно стікаючих слаботурбулентних плівках рідини під час пароутворення/ В.П. Петренко, М.О. Прядко, О.М. Рябчук, А.Л. Цьось //Наукові праці НУХТ.- 2020. - Т.26, №3. -  С. 147-157. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Пєтухова, О.М. Розвиток експортної діяльності бурякоцукрового комплексу/ О.М. Пєтухова, А.М. Ямкова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 48-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Литвяк, В.В. Теория и практика модификации крахмалосодержащего сырья для создания новых продуктов питания/ В.В. Литвяк //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 254-267. - Бібліогр. в кінці ст....

Гайдук, Ю.М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом/ Ю.М. Гайдук, Ю.М. Пенчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 29-40. - Бібліогр. в кінці ст....

Методика визначення структурно- механічних властивостей бурякової тканини/ Т.В. Никитюк та ін. //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 55-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Штучні підсолоджувачі VS. Цукор або популярні міфи, які розвіяла сучасна наука //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 12-15.

З історії винайдення цукрозамінників //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 14-15....

Празднество вкуса. Вкусо-ароматические наполнители: предложение //Мир продуктов. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 22-23.

Гук, П. Круасани з солодкими та солоними начинками однаково популярні/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 12-14.. - ІПДОНУХТ...

Великие моменты радости. Исследование рынка кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 12-13.

Новые практики для успешной тактики. Новые ингредиенты и технологии производства кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 14-16....

Цукрова піна миттєво зупинить кровотечу і загоїть рани //Цукор України. - 2018. - №4. -  С. 48.

Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференціальної скануючої калориметрії/ Н.В. Кондратюк, Є.П. Пивоваров, Т.М. Степанова, Ю.А. Мацук //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 34-39. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Чи вигідний біогазовий комплекс для цукрового заводу //Цукрова галузь. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 43-44. – ІПДОНУХТ

Вчені з'ясували, що цукор продовжує життя людини //Цукрова галузь. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 47. - ІПДОНУХТ...

1-10 11-20 21-29