(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ЦУКРОВА ТА КРОХМАЛЕ-ПАТОКОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ №2 2019 р.

Цукрова піна миттєво зупинить кровотечу і загоїть рани //Цукор України. - 2018. - №4. -  С. 48.

Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференціальної скануючої калориметрії/ Н.В. Кондратюк, Є.П. Пивоваров, Т.М. Степанова, Ю.А. Мацук //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 34-39. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

В Україні видали перший сертифікат на органічний цукор //Цукор України. - 2018. - №5-6. -  С. 2.

Сінат-Радченко, Д.Є.         Теплообмін за вільного руху води в обмеженому просторі/ Д.Є. Сінат-Радченко //Цукор України. - 2018. - №5-6. -  С. 11-12. - Бібліогр. в кінці ст.

Обмін цукру на сніг //Цукор України. - 2018. - №5-6. -  С. 27.

Звіт компанії "Сахавтомат" про виконану в 2018 році роботу на цукрових заводах України та за кордоном //Цукор України. - 2018. - №5-6. -  С. 28-33.

Мількевич, В.М. Фактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні/ В.М. Мількевич //Цукор України. - 2019. - №5-6. -  С. 34-37. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

 

 

 

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)