(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ЦУКРОВА ТА КРОХМАЛЕ-ПАТОКОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ №5 2019 р.

Штучні підсолоджувачі VS. Цукор або популярні міфи, які розвіяла сучасна наука //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 12-15.

З історії винайдення цукрозамінників //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 14-15.

Стабільність білого бурякового цукру при зберіганні у залежності від його якості //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 48-57.

Долінський, В. Логістика цукру: куди і як перевозять "біле золото"/ В. Долінський //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 60-65.

Киричевський, І. Білі потоки, або як логістика змінила цукроварство дореволюційної України/ І. Киричевський //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 77-80.

Тренды в кондитерской промышленности. По материалам зарубежной прессы //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №4 (май). -  С. 32-34. - ІПДОНУХТ

 

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)