ЦУКРОВА ТА КРОХМАЛЕ-ПАТОКОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ №5 2019 р.
Штучні підсолоджувачі VS. Цукор або популярні міфи, які розвіяла сучасна наука //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). - С. 12-15.
З історії винайдення цукрозамінників //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). - С. 14-15.
Стабільність білого бурякового цукру при зберіганні у залежності від його якості //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). - С. 48-57.
Долінський, В. Логістика цукру: куди і як перевозять "біле золото"/ В. Долінський //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). - С. 60-65.
Киричевський, І. Білі потоки, або як логістика змінила цукроварство дореволюційної України/ І. Киричевський //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). - С. 77-80.
Тренды в кондитерской промышленности. По материалам зарубежной прессы //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №4 (май). - С. 32-34. - ІПДОНУХТ