(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020 р.

Методика визначення структурно- механічних властивостей бурякової тканини/ Т.В. Никитюк та ін. //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 55-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Система управління професійними ризиками на виробництві: [вдосконалення організації охорони праці на цукрових підприємствах]/ В.З. Шишков, Я.В. Нирко, К.Є. Мухіна, А.В. Шишков //Цукрова галузь. - 2019. - №4 (квітень). -  С. 5-10; Цукрова галузь. - 2019. - №5 (травень). -  С. 12-16. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

Шпангеєв, К.О. Практичний розрахунок середнього часу перебування розчину у випарній установці: [цукроваріння]/ К.О. Шпангеєв //Цукрова галузь. - 2019. - №5 (травень). -  С. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Хоменко, М.Д. Отримання дифузійного соку високої якості - основна задача у виробництві цукру/ М.Д. Хоменко //Цукрова галузь. - 2019. - №6 (червень). -  С. 4-10. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Полупан, В.В. Дослідження роботи генетичних алгоритмів у системі автоматизованого управління апаратом ІІ сатурації/ В.В. Полупан, В.М. Сідлецький, І.В. Ельперін //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 138-145. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Дослідження піноутворювальних властивостей желатину з солюбілізованими речовинами для виробництва маршмелоу/ І.С. Пілюгіна, М.В. Артамонова, Н.В. Мурликіна, О.Г. Шидакова-Каменюка //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 90-97. - Бібліогр. в кінці ст. 

Новое направление для кондитерского бизнеса. Производство мягких мини-конфет //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 12-13.

Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства/ О.С. Сахно, О.О. Грищук, Ю.П. Фурманова, О.С. Павлюченко //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №21. -  С. 54-59. - (Сер. "Харчові технології")

Аналіз застосування алюміній- та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах цукробурякового виробництва/ В.В. Олішевський, Л.Б. Хомічак, Є.М. Бабко, О.П. Балтажи //Цукрова галузь. - 2019. - №8 (серпень). -  С. 7-15. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Бєлєньков, Сергій Ринок цукру у серпні 2019 року/ Сергій Бєлєньков, Олександр Коротинський //Цукрова галузь. - 2019. - №8 (серпень). -  С. 28-32.. - ІПДОНУХТ

В Чехии начали продавать розовый шоколад //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №6 (август). -  С. 6. - ІПДОНУХТ

Гук, П. К чаю или для  перекуса: [кондитерские изделия]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №6 (август). -  С. 9-14. - ІПДОНУХТ

Перспективы применения клетчатки из какао для кондитерских изделий: [какао-клетчатка АлмаФайбер] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №6 (август). -  С. 24-25.. - ІПДОНУХТ

Тренды на зарубежных рынках кондитерских изделий //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №6 (август). -  С. 30. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Жители Украины хотят натуральные продукты: [батончики функционального назначения]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 11-16. - ІПДОНУХТ

Тренды мирового рынка полезных сладостей //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 31-34. - ІПДОНУХТ

Шубина, Г. Тенденции рынка кондитерских изделий Украины/ Г. Шубина //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №9 (ноябрь). -  С. 9-14. - ІПДОНУХТ

Штангеєв, К.О. Гідростатичні депресії у випарних апаратах цукрового виробництва/ К.О. Штангеєв //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 105-116. - Бібліогр. в кінці ст.

Хоменко, М.Д. Удосконалення схем та обладнання для очищення, відмивання і транспортування цукрових буряків на перероблення/ М.Д. Хоменко, В.М. Кухар //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 117-126. - Бібліогр. в кінці ст.

Сорокін, А.І. Визначення кількості конденсатів залежно від технічного рівня цукрового заводу/ А.І. Сорокін //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 127-134. - Бібліогр. в кінці ст.

Мількевич, В.М. Зменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряків/ В.М. Мількевич //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 206-214. - Бібліогр. в кінці ст.

Скорик, К.Д. Визначення швидкості процесу І карбонізації в наближеному до повного витиснення режимів/ К.Д. Скорик, І.Б. Петриченко, Ю.М. Резніченко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25. №3. -  С. 216-222. - Бібліогр. в кінці ст.

Шидакова-Каменюка, О.Г. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа/ О.Г. Шидакова-Каменюка, О.М. Шкляєв, А.Л. Рогова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 234-242. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)