(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020 р.

Гайдук, Ю.М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом/ Ю.М. Гайдук, Ю.М. Пенчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 29-40. - Бібліогр. в кінці ст.

Аналіз результатів експериментального дослідження процесу конденсації пари на поверхні циліндричного вільностікаючого струмені рідини (Частина 2)/ В.І. Бондар, К.М. Солодка, С.М. Василенко, Н.В. Іващенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 118-127. - Бібліогр. в кінці ст.

Алексеенко, М.С. Оптимизация технологических условий получения кислотногидролизованного крахмала/ М.С. Алексеенко, В.В. Литвяк, Н.М. Новикова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 188-199. - Бібліогр. в кінці ст.

Українець, О.О. Оцінка ризиків мармеладних виробів/ О.О. Українець, Н.М. Грегірчак //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 200-206. - Бібліогр. в кінці ст.

Вільні амінокислоти, бетаїн, нітрати та нітрити у процесі виробництва високоякісного цукру //Цукровий бізнес. - 201. - №3 (серпень). -  С. 60-64.

Британські інновації у боротьбі з піноутворенням: [виробництво цукру] //Цукровий бізнес. - 2019. - №3 (серпень). -  С. 66-67.

Піскунова, Ю. Фасування - гарантія високої якості цукру/ Ю. Піскунова //Цукровий бізнес. - 2018. - №3 (серпень). -  С. 74-81.

Кравченко, Лилия Реалии не радуют, но прогнозы оптимистичны. Тенденции рынка  кондитерских изделий в Украине/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). -  С. 6-8.

Коллекция уникальных вкусов. Наполнители для кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). -  С. 10.

Кравченко, Лилия Мировой рынок какао-бобов. Ценовая политика, факторы влияния, прогнозы/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 8-11.

Оболкина, В.И. Применение гуммиарабика и продуктов переработки ягод. Комплексные решения для кондитерской промышленности/ В.И. Оболкина, Е.А. Кохан, Ю.А. Кепканов //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 12-13.

Зефир как здоровое питание. Производство пастильных изделий, обогащенных нутриентами //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 14-16.

Бут, О. Заново изобретая сладости. Ингредиенты для кондитерского сегмента Nutrition&Health/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 18-20.

Бевза, Н. Поиск оптимального баланса. Улучшение упаковки для мучных кондитерских изделий/ Н. Бевза; беседу вела О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 18-19.

Бут, О. Влияние мега-трендов. Развитие рынка упаковки для кондитерских изделий/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 39-40.

 

 

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)