Огляд періодичних видань №2 2021 р.
Бокоч, І.В. Логічна модель періодичних процесів в утфельних вакуум-апаратах з двоетапною кристалізацією/ І.В. Бокоч, В.Г. Трегуб, О.М. Клименко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 24-36.. - Бібілогр. в кінці ст.
Поржезінський, Ю.Г. Дослідження гідродинаміки і теплообміну в трубах випарних апаратів з натуральною циркуляцією/ Ю.Г. Поржезінський //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 149-153. - Бібліогр. в кінці ст.
Полякова, І. Ізомальтоолігосахарид - замінник цукру та харчове волокно/ І. Полякова //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 18.
Дорохович, В.В. Визначення можливості та доцільності застосування мальтитолу і борошна амаранту в технології цукрового печива/ В.В. Дорохович, М.Ю. Долюк, К.Р. Лукаш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 111-120. - Бібліогр. в кінці ст.
70% украинского сахара закупают Израиль и Германия //Мир продуктов. - №3, июнь. - С. 3.