Цукрова та крохмале-потокова промисловість
Бурдо, О.Г. Інноватика енерготехнологій харчової індустрії в умовах глобальних проблем людства/ О.Г. Бурдо //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 4-14. - 663 О-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Яровий, І.І. Комплексна переробка сировини з використанням технологій адресної доставки енергії у виробництві пектинів/ І.І. Яровий, В.П. Алі //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 69-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Підвищення ресурсоефективності очищення стічних вод цукрового заводу шляхом використання монітору хімічного кисню/ А.В. Роговик, Н.А. Заєць, І.В. Ельперін, В.М. Штепа //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. - С. 7-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Розроблення рецептурної композиції рідкого цукрозамінника на основі стевії та мальтозного сиропу для безалкогольних напоїв/ О.В. Грабовська та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. - С. 140-153. - Бібліогр. в кінці ст.