Бурдо, О.Г. Інноватика енерготехнологій харчової індустрії в умовах глобальних проблем людства/ О.Г. Бурдо //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 4-14. - 663 О-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Яровий, І.І. Комплексна переробка сировини з використанням технологій адресної доставки енергії у виробництві пектинів/ І.І. Яровий, В.П. Алі //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 69-74. - Бібліогр. в кінці ст.
663
Сирохман, І.В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: підручник/ І.В. Сирохман, Т.М. Лозова; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - 2-ге вид., переробл. та доповн.. - Київ: Центр учбової літератури, 2008. - 612 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.592-593
664.1
Імас Є.В.
Ринок цукру в Україні: стан, перспективи розвитку.- Київ. – 2002 .-124 с.
Нелина, Валентина Владимировна.
Интенсификация процесса экстрагирования в производстве пектина/ В. В. Нелина; М-во высш. и среднего специального образования (Киев). - Киев, 1987 (Киев). - 23 с.. - Библиогр.: с.22-23 . - (в пер.): Б.ц. 100 экз.
664.1
О-75
Основи теплотехнології цукрового виробництва: [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. за спец. "Теплоенергетика"]/ М.О. Прядко, М.О. Масліков, В.П. Петренко и др. - Вінниця: Нова Книга, 2007. - 295 с: рис. - Бібліогр.: с. 295
Аннотация: У посібнику викладені основи теплотехнології бурякоцукрового виробництва, описані системи теплоенергозабезпечення підприємств галузі, наведена методика і приклади розрахунку систем теплоенерговикористання