(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ № 4 2019 р.

ДСТУ 4253:2003 Борошно пшеничне, Визначання вмісту сирої клейковини механічними засобами (ISO 7495:1990)/ Г. Гуменюк, В. Бурцев, Г. Головатюк; Технічний комітет зі стандартизації "Зернові культури та продукти переробки". - Вид. офіц. - Введ. вперше;  чинний від 2005-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2004. - 7 с.: іл. - (Національний стандарт України)

                                 Сфера застосування: стандарт описує метод визначання сирої клейковини в пшеничному борошні механічними засобами. Метод застосовують до визначання у комерційному пшеничному борошні і до випробування меленої пшениці, але не крупного помелу.

ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови/ Технічний комітет зі стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. - Введ. на заміну ДСТУ 4033-2001;  чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 8 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7-8

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на вафлі - борошняні кондитерські вироби, що виготовляють з вафельного тіста різноманітної форми, перешаровані або наповнені начинкою, або без начинки, з оздобленням або без оздоблення, глазуровані або неглазуровані.

ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови/ Технічний комітет  стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. - Введ на заміну ДСТУ 4460: 2005; чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 8 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на бісквітні вироби - борошняні кондитерські вироби, що виготовляють з бісквітного напівфабрикату, перешарованого різними видами начинок або без начинок, з оздобленням або без, глазуровані або неглазуровані.

ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умови/ Технічний комітет стандартизації "Хлібобулочні та макаронні вироби", Всеукраїнська асоціація пекарів, ПАТ "Київхліб". - Вид. офіц. - Введ. вперше (зі скасуванням ГОСТ 9511-80); чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13-14

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на листкові хлібобулочні вироби, швидкозаморожені напівфабрикати (тістові та вироби високого ступеня готовності) та на випечені з них хлібобулочні вироби, які виготовляють із пшеничного борошна вищого й першого сорту чи їхньої суміші пшеничного й житнього борошна чи готових борошняних та зернових сумішей у різних співвідношеннях з використанням іншої сировини.

ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови/ Технічний комітет стандартизації "Хлібобулочні та макаронні вироби". - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням ГОСТ 28402-89); чинний від 2018-01-01. - К.: УкрНДНЦ, 2018. - 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на сухарі панірувальні, призначені для панірування кулінарних виробів під час обжарювання чи запікання та інших харчових потреб. Вимоги стандарту застосовують суб'єкти підприємницької діяльності усіх форм власності, які розробляють та виготовляють зазначену продукцію.

 

Добавил: CNTB, 22.09.2019, в категорию Хліборобна промисловість