(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХЛІБОПЕКАРСЬК, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №1 2019

Володимир Череда: "Все більше виробників вкладають кошти у виробництво": [хлібопекарський ринок]/ інтерв'ю підготувала С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 6-7. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Хлібопекарська піч доводить справу до кінця. Але чудову гарячу випічку отримують лише завдяки холодильній техніці //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 14-15. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Виробництво бубличних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 24. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Якимів, М. "ІРСО" - нове ім'я відомого бренда: [постачальник сталевих стрічок для хлібопекарської промисловості] / М. Якимів //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 26. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Дослідження безпеки виноградних порошків як альтернативи какао-порошку у кондитерській глазурі/ О.В. Городиська, Н.В. Гревцева, О.В. Самохвалова et al //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 64-70. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Розробка технологічних рішень для виробництва борошна із заданими показниками якості/ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова, М.О. Ковальов, А.О. Донець //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вмп.3. -  С. 71-80. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Використання зернової глюканвмісної сировини в технології піноподібних борошняних кондитерських виробів/ К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, О.М. Котузаки, К.В. Аветісян //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст. – ДНТБ

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)