(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Мокряков, А. Обзор рынка бисквитных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 10-13.

Різдвяна випічка, що зігріває //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 14-15....

Категорія: Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Виготовлення здобних хлібобулочних виробів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. -  С. 32-33. - ІПДОНУХТ

Альтернативне борошно і білок //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. -  С. 16-19. - ІПДОНУХТ...

Кравченко, Л. "Потрібно пропагувати новий безпечний хліб". Реалії та перспективи хлібопекарської галузі/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 4-5.

Хлебопекарная отрасль: реалии перспективы. По итогам конференции: [конф. состоялась в Киеве 4.06.2021] //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 9.

Жигунов, Д. Особливості виробництва та оцінки якості борошна/ Д. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 10-11....

Тренды-2021 на рынке хлебобулочных и кондитерских изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 22-26.

Якісна житня закваска - основа смачного та корисного хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 28-29

Житнє диво у світі корисного харчування  //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 30-31....

"Итальянцы смололи для меня купаж: [об использовании закваски в техпроцессе выпечки рассказал шеф-повар Д.Комаренко] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 41-46.

Мокряков, А. Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных ихделий/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 14-18....

Дорохович, В.В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення/ В.В. Дорохович //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №2, березень. -  С. 24-26.

Свіжа випічка - немає нічого простійшого //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №2, березень. -  С. 28-29....

"Ковидные" трансформации. Как изменилась в мире за год торговля замороженными полуфабрикатами хлебобулочных изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 6-9.

Обзор рынка замороженных хлебобулочных кондитерских полуфабрикатов Украины //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 17-23....

Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 67-69.

Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 98-100....

Сильчук, Т.А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства/ Т.А. Сильчук, К.О. Сахненко, В.І. Зуйко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 188-194. - Бібліогр. в кінці ст.

Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 161-169. - Бібліогр. в кінці ст...