Мокряков, А. Обзор рынка бисквитных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 10-13.
Різдвяна випічка, що зігріває //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 14-15....
Виготовлення здобних хлібобулочних виробів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 32-33. - ІПДОНУХТ
Альтернативне борошно і білок //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. - С. 16-19. - ІПДОНУХТ...
Кравченко, Л. "Потрібно пропагувати новий безпечний хліб". Реалії та перспективи хлібопекарської галузі/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 4-5.
Хлебопекарная отрасль: реалии перспективы. По итогам конференции: [конф. состоялась в Киеве 4.06.2021] //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 9.
Жигунов, Д. Особливості виробництва та оцінки якості борошна/ Д. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 10-11....
Тренды-2021 на рынке хлебобулочных и кондитерских изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 22-26.
Якісна житня закваска - основа смачного та корисного хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 28-29
Житнє диво у світі корисного харчування //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 30-31....
"Итальянцы смололи для меня купаж: [об использовании закваски в техпроцессе выпечки рассказал шеф-повар Д.Комаренко] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 41-46.
Мокряков, А. Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных ихделий/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. - С. 14-18....
Дорохович, В.В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення/ В.В. Дорохович //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №2, березень. - С. 24-26.
Свіжа випічка - немає нічого простійшого //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №2, березень. - С. 28-29....
"Ковидные" трансформации. Как изменилась в мире за год торговля замороженными полуфабрикатами хлебобулочных изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 6-9.
Обзор рынка замороженных хлебобулочных кондитерских полуфабрикатов Украины //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 17-23....
Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 67-69.
Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 98-100....
Сильчук, Т.А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства/ Т.А. Сильчук, К.О. Сахненко, В.І. Зуйко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 188-194. - Бібліогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 161-169. - Бібліогр. в кінці ст...