ХЛІБОПЕКАРСЬК, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №7 2019
Гук, П. Секреты вкусных куличей/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 12-13.. - ІПДОНУХТ
Особливості технології високорецептурних здобних виробів //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 14-15. - ІПДОНУХТ
Середа, Н. Сучасні тренди в оздобленні великодніх виробів/ Н. Середа //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 16-17. - ІПДОНУХТ
Інноваційний погляд на виробництво пряників/ В. Оболкіна, О. Кирпіченкова, І. Крапивницька, Н. Олексієнко //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Как снизить содержание сахара в продукции? //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 23.. - ІПДОНУХТ
Поліпшення якості тіста завдяки спіралі DIOSNA //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 29.. – ІПДОНУХТ