(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХЛІБОПЕКАРСЬК, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №7 2019

Гук, П. Секреты вкусных куличей/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 12-13.. - ІПДОНУХТ

Особливості технології високорецептурних здобних виробів //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 14-15. - ІПДОНУХТ

Середа, Н. Сучасні тренди в оздобленні великодніх виробів/ Н. Середа //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 16-17. - ІПДОНУХТ

Інноваційний погляд на виробництво пряників/ В. Оболкіна, О. Кирпіченкова, І. Крапивницька, Н. Олексієнко //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Как снизить содержание сахара в продукции? //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 23.. - ІПДОНУХТ

Поліпшення якості тіста завдяки спіралі DIOSNA //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 29.. – ІПДОНУХТ

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)