Огляд періодичних видань №10 2021
Мокряков, А. Обзор рынка бисквитных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 10-13.
Різдвяна випічка, що зігріває //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 14-15.
Використання біотиків у випічці та снеках //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. №9, листопад. - С. 18-20.
Тенденції в сегменті тортів на 2022 рік //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №9, листопад. - С. 23-24.
Святкувати з тортом //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 25-26.
Хлібопекарська піч доводить діло до кінця - проте відмінна гаряча випічка буде тільки завдяки холодильній техніці //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 28-29.
Бісквітне тісто - багатофункціональна основа для десертів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 30-31.
Пішкоти //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 32-33.
Автоматизація прикрашання тортів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 38-39.