(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №10 2021

Мокряков, А. Обзор рынка бисквитных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 10-13.

Різдвяна випічка, що зігріває //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 14-15.

Використання біотиків у випічці та снеках //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.  №9, листопад. -  С. 18-20.

Тенденції в сегменті тортів на 2022 рік //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №9, листопад. -  С. 23-24.

Святкувати з тортом //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 25-26.

Хлібопекарська піч доводить діло до кінця - проте відмінна гаряча випічка буде тільки завдяки холодильній техніці //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 28-29.

Бісквітне тісто - багатофункціональна основа для десертів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 30-31.

Пішкоти //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 32-33.

Автоматизація прикрашання тортів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 38-39.

 

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)