(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №11 2017 р.

Сильчук, Т.А.

            Розробка технології житніх заквасок для виробництва хліба/ Т.А. Сильчук, В.М. Сидор, Н.Мокруха //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 40-43. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Білик, А.О.

            Доцільність використання борошна з зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів/ А.О. Білик, О.А. Шевченко, А.В. Шаран, Л.О. Шаран, В.О. Дорошенко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 43-46. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Дробот, В.І.

            Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І. Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Павлюченко, О.С.

            Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів/ О.С. Павлюченко, І.В.Дочинець, М.Ю. Машовець //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С.53-55. - Біблвогр. в кінці ст.

                                

 

Калинин, Роман

            Точки роста прибыли. Эффективный запуск новинок на хлебобулочных предприятиях./ Роман Калинин //Мир упаковки. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 64-66.

 

Сакиркин, С.

            Украинский рынок муки: результаты первого полугодия 2016/17 МГ/ С. Сакиркин //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). -  С. 11-14.

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)