ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №11 2017 р.
Сильчук, Т.А.
Розробка технології житніх заквасок для виробництва хліба/ Т.А. Сильчук, В.М. Сидор, Н.Мокруха //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 40-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Білик, А.О.
Доцільність використання борошна з зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів/ А.О. Білик, О.А. Шевченко, А.В. Шаран, Л.О. Шаран, В.О. Дорошенко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 43-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Дробот, В.І.
Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І. Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Павлюченко, О.С.
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів/ О.С. Павлюченко, І.В.Дочинець, М.Ю. Машовець //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С.53-55. - Біблвогр. в кінці ст.
Калинин, Роман
Точки роста прибыли. Эффективный запуск новинок на хлебобулочных предприятиях./ Роман Калинин //Мир упаковки. - 2017. - №1 (февраль). - С. 64-66.
Сакиркин, С.
Украинский рынок муки: результаты первого полугодия 2016/17 МГ/ С. Сакиркин //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 11-14.