ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №12 2017 р.
Витол, И.С.
Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов/ И.С. Витол, Е.П.Мелешкина, Р.Х. Кандроков //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 30-32. - Библиогр. в конце ст.
Мірошніченко, В.П.
Особливості та перспективи виробництва круп'яних продуктів із голозерного вівса/ В.П.Мірошніченко, В.С. Кошулько //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 32-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Гаврилко, П.П.
Обгрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами: [аналіз технології нагнітання тіста]/ П.П. Гаврилко, А.В. Деркач, І.Я.Стадник //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (феврвль). - С. 34-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Іжевська, О.П.
Дослідження впливу шроту насіння льону на перебіг мікробіологічних та біохімічних процесів у пшеничному тісті/ О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2. - С. 38-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Салавеліс, А.Д.
Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів/ А.Д. Салавеліс, Л.М. Тележенко, С.М. Павловський //Хранение и переработка зерна.- 2017. - №2 (февраль). - С. 43-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Калинин, Роман
Точки роста прибыли. Эффективный запуск новинок на хлебобулочных предприятиях/ Роман Калинин //Мир продуктов. - 2017. - 1 (февраль). - 12-14.