ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №15 2017 р.
Волошенко, О.С. Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна/ О.С. Волошенко, Н.В. Хоренжий //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). - С. 51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Риад, Махмуд Влияние поврежденного крахмала на качество хлебобулочных изделий/ Махмуд Риад //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). - С. 54-57.
Дробот, В.І. Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізіологічно-функціональними інгредієнтами/ В.І. Дробот, Ю.В. Бондаренко, Н.О. Місечко, О.Л. Седих, О.А. Білик //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). - С. 57-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Черным по белому. Анализ рынка хлебобулочных изделий Украины в
Норин, Д. Оборудование должно приносить прибыль. Готовые решения для хлебопекарного бизнеса/ Д. Норин //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). - С. 8-9.
Майская, А. Lauffer Group выходит на международный рынок: [крупнейший производитель хлебобулочных изделий]/ А. Майская //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). - С. 10-12.
Дичко, В. Коли бізнес в радість. Міні-пекарні "Економ" доступні в кожному населеному пункті/ В. Дичко //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). - С. 14-15.
Мы создаем новую культуру! Лидеры в секторе пищевых технологий: [компания "Укртехнофудз"] //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). - С. 20-22.