(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №15 2017 р.

Волошенко, О.С.     Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна/ О.С. Волошенко, Н.В. Хоренжий //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). -  С. 51-54. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Риад, Махмуд          Влияние поврежденного крахмала на качество хлебобулочных изделий/ Махмуд Риад //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). -  С. 54-57.

                                

Дробот, В.І.   Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізіологічно-функціональними інгредієнтами/ В.І. Дробот, Ю.В. Бондаренко, Н.О. Місечко, О.Л. Седих, О.А. Білик //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). -  С. 57-61. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Черным по белому. Анализ рынка хлебобулочных изделий Украины в 2016 г. //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). -  С. 4-6.

                                

Норин, Д.      Оборудование должно приносить прибыль. Готовые решения для хлебопекарного бизнеса/ Д. Норин //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). -  С. 8-9.

                                

Майская, А.             Lauffer Group выходит на международный рынок: [крупнейший производитель хлебобулочных изделий]/ А. Майская //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). -  С. 10-12.

                                

Дичко, В.      Коли бізнес в радість. Міні-пекарні "Економ" доступні в кожному населеному пункті/ В. Дичко //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). -  С. 14-15.

                                

            Мы создаем новую культуру! Лидеры в секторе пищевых технологий: [компания "Укртехнофудз"] //Мир продуктов. - 2017. - №4 (июнь). -  С. 20-22.

                                

Добавил: CNTB, 28.08.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)