(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №16 2017 р.

Грабчак, М. "Biscotti"-смак, народжений мрією: [кондитерське виробництво]/ М. Грабчак //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 4.

 

Гутник, С. Поліпшувачі хлібобулочних і кондитерських виробів/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 6.

 

            Плекаємо традиції здорового харчування: [цільнозернове борошно в хлібопекарстві] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 11.

                                

Слаби, М. "Топос": устаткування для підготування тіста/ М. Слаби //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 12-13.

                                

            Для кращих пекарів, які вміють рахувати: [ротаційна піч] //Пекарня та кондитерська. - 2017.- січень-лютий. -  С. 16-17.

                                

Андрійчук, В. На вітчизняному обладнанні - й печиво смачніше/ В. Андрійчук //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 21.

                                

Дичко, В. Хочу відкрити пекарню. Досвід заснування міні-пекарні на дровах/ В. Дичко //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 22-23.

                                

            Корисний тюнінг система витяжки для печі: [ефективне використання енергоносіїв у сфері хлібобулочного та кондитерського виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 24.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: ХЛІБОПЕКАРСЬКА ТА МАКАРОННА ПРОМИСЛ