ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №16 2017 р.
Грабчак, М. "Biscotti"-смак, народжений мрією: [кондитерське виробництво]/ М. Грабчак //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 4.
Гутник, С. Поліпшувачі хлібобулочних і кондитерських виробів/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 6.
Плекаємо традиції здорового харчування: [цільнозернове борошно в хлібопекарстві] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 11.
Слаби, М. "Топос": устаткування для підготування тіста/ М. Слаби //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 12-13.
Для кращих пекарів, які вміють рахувати: [ротаційна піч] //Пекарня та кондитерська. - 2017.- січень-лютий. - С. 16-17.
Андрійчук, В. На вітчизняному обладнанні - й печиво смачніше/ В. Андрійчук //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 21.
Дичко, В. Хочу відкрити пекарню. Досвід заснування міні-пекарні на дровах/ В. Дичко //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 22-23.
Корисний тюнінг система витяжки для печі: [ефективне використання енергоносіїв у сфері хлібобулочного та кондитерського виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 24.