ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №17 2017 р
Ланевич, Є. Рекуперуємо тепло печей: [використання альтернативних джерел енергоресурсів]/ Є. Ланевич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 25.
Шибунько, С. Витрати дуже важливі. Склад безтарного зберігання борошна/ С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 6-7.
Техніка для приготування опар і заквасок //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С.8-9.
Бубличний бізнес: вибір обладнання //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 12.
Пропозиції компанії: лінія з виробництва бубличних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 12.
Болдир, Г. Щось на солодке потянуло?: [харчові ароматизатори для кондитерського виробництва]/ Г.Болдир //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 18.
Козаков, С. Овес - це популярно. Новий тренд у хлібопекарському та кондитерському виробництві/ С.Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 22.
Гутник, С. Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 26.