(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №17 2017 р

Ланевич, Є. Рекуперуємо тепло печей: [використання альтернативних джерел енергоресурсів]/ Є. Ланевич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 25.

                                

Шибунько, С. Витрати дуже важливі. Склад безтарного зберігання борошна/ С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 6-7.

                                

            Техніка для приготування опар і заквасок //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С.8-9.

                                

            Бубличний бізнес: вибір обладнання //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 12.

                                

            Пропозиції компанії: лінія з виробництва бубличних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 12.

                                

Болдир, Г. Щось на солодке потянуло?: [харчові ароматизатори для кондитерського виробництва]/ Г.Болдир //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 18.

                                

Козаков, С. Овес - це популярно. Новий тренд у хлібопекарському та кондитерському виробництві/ С.Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 22.

                                

Гутник, С. Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 26.

                                

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: (COJ238484)