(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №18 2017 р.

Омецинський, В. Борошно волоських горіхів - натуральний інгредієнт для якісних продуктів/ В. Омецинський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 30.

                                

            Сійся, родися жито-пшениця: [ринок борошна] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 6-7.

                                

Хамаза, І. Бізнес на помелі зерна/ І. Хамаза //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С.8.

                                

Новобранов, В. Просіяти борошно - забезпечити якість/ В. Новобранов //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 9.

                                

            Щоб пшениця міцніла: [поліпшувачі борошна окислювальної дії] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 11.

                                

            Німецькі покращувачі - ідеальне вирішення проблем з якістю борошна //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 16.

                                

            Повітряна випічка з обладнанням "KUMKAYA" //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 20.

                                

Ткаченко Г.В. Експлуатація одного топкового відділення з двома зерносушарками ДСП-32 для сушіння насіння сої/ Ткаченк Г.В., Л.Л. Новак, Н.М. Осокіна //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). -  С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: AdsProfitRewards