ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №18 2017 р.
Омецинський, В. Борошно волоських горіхів - натуральний інгредієнт для якісних продуктів/ В. Омецинський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 30.
Сійся, родися жито-пшениця: [ринок борошна] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 6-7.
Хамаза, І. Бізнес на помелі зерна/ І. Хамаза //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С.8.
Новобранов, В. Просіяти борошно - забезпечити якість/ В. Новобранов //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 9.
Щоб пшениця міцніла: [поліпшувачі борошна окислювальної дії] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 11.
Німецькі покращувачі - ідеальне вирішення проблем з якістю борошна //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 16.
Повітряна випічка з обладнанням "KUMKAYA" //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 20.
Ткаченко Г.В. Експлуатація одного топкового відділення з двома зерносушарками ДСП-32 для сушіння насіння сої/ Ткаченк Г.В., Л.Л. Новак, Н.М. Осокіна //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). - С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.