ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №19 2017 р.
Сотирудас, В. Аудиторская проверка мукомольного предприятия/ В. Сотирудас //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). - С. 35-36.
Зверев, С.В. Белизна крупы тритикале как показатель ее качества/ С.В. Зверев, И.А. Панкратьева, О.В.Политуха //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). - С. 37-39. - Библиогр. в конце ст.
Тренди хлібобулочної промисловості в світі нової піраміди харчування //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. – 2017. - №1 (лютий). – С.25.
Стан хлібопекарського ринку та пріоритети галузі: [інтерв'ю з Президентом Всеукраїнської асоціації пекарів, Головою правління ПАТ "Київхліб" Чередою В.В. ] //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). - С. 28-30.
Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины во ІІ квартале 2017 года //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). - С. 11-14.
Пашова, Н.В. Оптимізація приготування тіста для хліба житнього заварного з порошком топінамбура/ Н.В.Пашова, Г.І. Волощук, В.О. Хрутьба, Г.О. Вайганг //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). - С. 60-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Соц, С.М. Особенности гидротехнической обработки новых сортов овса/ С.М. Соц, Д.А. Жигунов, И.А. Кустов //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №1 (январь). - С. 56-58. - Библиогр. в конце ст.
Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №11 (ноябрь). - С. 9-11.