(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №19 2017 р.

Сотирудас, В. Аудиторская проверка мукомольного предприятия/ В. Сотирудас //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). -  С. 35-36.

                                

Зверев, С.В. Белизна крупы тритикале как показатель ее качества/ С.В. Зверев, И.А. Панкратьева, О.В.Политуха //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). -  С. 37-39. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Тренди хлібобулочної промисловості в світі нової піраміди харчування //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. – 2017. - №1 (лютий). – С.25.

                                

            Стан хлібопекарського ринку та пріоритети галузі: [інтерв'ю з Президентом Всеукраїнської асоціації пекарів, Головою правління ПАТ "Київхліб" Чередою В.В. ] //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). -  С. 28-30.

                                

            Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины во ІІ квартале 2017 года //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). -  С. 11-14.

                                

Пашова, Н.В. Оптимізація приготування тіста для хліба житнього заварного з порошком топінамбура/ Н.В.Пашова, Г.І. Волощук, В.О. Хрутьба, Г.О. Вайганг //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). -  С. 60-65. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Соц, С.М. Особенности гидротехнической обработки новых сортов овса/ С.М. Соц, Д.А. Жигунов, И.А. Кустов //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №1 (январь). -  С. 56-58. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №11 (ноябрь). -  С. 9-11.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: пересказ произведений