(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.

Сладости - опиум для народа. Анализ рынка мучных кондитерских изделий Украины в 2016 г. //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). -  С. 8-10.

Донг, Нгуен Фионг             Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков/ Нгуен Фионг Донг, Р.М. Мукоед, В.Л. Прибыльский, С.И. Олейник //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 59-60. - Библиогр. в конце ст.     

            Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №12 (декабрь). -  С. 8-10.           

            Экспортный рынок пшеничной муки //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №12 (декабрь). -  С. 11-12.

Мельник, П. Со стандартным продуктом на экспортном рынке тебя никто не ждет - Agricom Group: [крупяные изделия]/ П. Мельник //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №12 (декабрь). -  С. 13-16.  

Морозова, А.О. Застосування електромагнітного поля надвисоких частот для отримання "зірваних" гречаних зерен/ А.О. Морозова //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №12 (декабрь). -  С. 29-32. - Библиогр. в конце ст.       

Фоміна, І.М. Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності/ І.М. Фоміна, О.О. Ізмайлова //Хранение и переработка зерна. - 2017. - 12 (декабрь). -  С. 34-37. - Бібліогр. в кінці ст.   

Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання молочної сироватки, збагаченої Mg та Mn у технології булочних виробів / О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). -  С. 55-63. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою           

Купченко, А. Украинский рынок пшеничной муки в ноябре-январе 2017/18 МГ/ А. Купченко //АПК-информ: итоги. - 2018. - №2 (февраль). -  С. 57

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)