(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020

Дорохович, В.В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення/ В.В. Дорохович, С.І. Літвинчук, В.Є. Носенко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Гук, П. Які хліби люблять на Закарпатті/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 14-16. – ІПДОНУХТ

Мокряков, А. Обзор рынка пшеничного хлеба и булок в Украине/ А. Мокряков //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июль). -  С. 18-21. - ІПДОНУХТ

Мистецтво формування смаку хліба... //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 22-23. - ІПДОНУХТ

Танаскова, Н. Актуальні проблеми пекарів у літній період/ Н. Танаскова, Н. Середа //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 24-25. - ІПДОНУХТ

Фактори, що впливають на строки придатності до споживання кондитерських виробів/ В.І. Оболкіна, Н.В. Олексієнко, І.О. Крапивницька, Л.С. Букшина //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 27-30. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Смачна та натуральна начинка - основа відмінної випічки //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 34. - ІПДОНУХТ

Революция в выпечке. Вакуумное кондиционирование MIWE VC //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 36-37. - ІПДОНУХТ

Хлебопекарные печи производства Fimak.  //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 38-39. - ІПДОНУХТ

Синбіотичні добавки в технології вафельних виробів/ К.Г. Іоргачова, Г.В. Коркач, Т.Є. Лебеденко, О.М. Кутузаки //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 19-26. - Бібліогр. в кінці ст.  

Новітні аспекти використання зерна проса при виробництві хліба/ Л.К Овсянникова, Л.О. Валевська, В.В. Юрковська //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 66-73. - Бібліогр. в кінці ст.

Використання сушених морквяних вичавків в технології пшеничного хліба для людей старших вікових груп/ А.М. Грищенко, О.А. Білик, Ю.В. Бондаренко et al //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, В.1. -  С. 98-105. - Бібліогр. в кінці ст.

Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины в І квартале 2019 года //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 6-9.

Кто экономит на "мозгах", потом  платит за их отсутствие - Контракт-Проект: [нюансы проектирования элеваторов в современных условиях] //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 25-29.

Только скрупулезный анализ сырья и ответственность за качество выполняемых работ - "Форполимер": [футеровка самотечного оборудования] //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 30-32.

Харченко, С.А. Повышение производительности пневмосепарирующих каналов зерновых сепараторов/ С.А. Харченко, Ю.П. Борщ //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 33-37. - Библиогр. в конце ст.

Януш, Андрій Як вибрати зерносушарку/ Андрій Януш //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 38-40.

Можно ли значительно сэкономить на хранении зерна? //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 41-43.

Штригель, Питер Наша цель - умная мельница: [диджитализация в мукомольной отрасли]/ Питер Штригель //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 44-45.

Стадник, І.Я. Надійність конструктивних параметрів валкових машин для в'язкопластичного середовища при проектуванні/ І.Я. Стадник, Г. Карпик //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 52-56. - Бібліогр. в кінці ст.

Добровольский, В. Мастера хлебных дел. Хлебобулочное производство ООО "Одесский хлеб"/ В. Добровольский //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 4.

Кравченко, Лилия Англия с ароматом свежей выпечки/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 6-8.

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)