(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021

Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 161-169. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію/ В.В. Дорохович, М.Ю. Грицевіч, І.П. Лоза //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 187-194. - Бібліогр. в кінці ст.

Вплив суміші пророщених зернових культур на основні технологічні параметри і якість хліба пшеничного/ О.А. Білик, Л.М. Бурченко, Е.Ф. Халікова, А.В. Йолтухівська //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 220-231. - Бібліогр. в кінці ст.

Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба/ Ю.В. Бондаренко, Г.М. Андронович, А.М. Грищенко, А.М. Анич //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 232-243. - Бібліогр. в кінці ст.

Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель/ К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, К.В. Хвостенко, А.С. Фатєєва //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 244-254. - Бібліогр. в кінці ст.

Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 165-174. - Бібліогр. в кінці ст.

Дудко, С.Д.   Досягнення і проблеми у вивченні процесу випікання масивних борошняних виробів: огляд літератури. Частина 2: тепло і масоперенос у пекарній камері печі/ С.Д. Дудко, В.Г. Федоров //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 175-187. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)