Огляд періодичних видань №1 2021
Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 161-169. - Бібліогр. в кінці ст.
Дорохович, В.В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію/ В.В. Дорохович, М.Ю. Грицевіч, І.П. Лоза //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 187-194. - Бібліогр. в кінці ст.
Вплив суміші пророщених зернових культур на основні технологічні параметри і якість хліба пшеничного/ О.А. Білик, Л.М. Бурченко, Е.Ф. Халікова, А.В. Йолтухівська //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 220-231. - Бібліогр. в кінці ст.
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба/ Ю.В. Бондаренко, Г.М. Андронович, А.М. Грищенко, А.М. Анич //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 232-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель/ К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, К.В. Хвостенко, А.С. Фатєєва //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 244-254. - Бібліогр. в кінці ст.
Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 165-174. - Бібліогр. в кінці ст.
Дудко, С.Д. Досягнення і проблеми у вивченні процесу випікання масивних борошняних виробів: огляд літератури. Частина 2: тепло і масоперенос у пекарній камері печі/ С.Д. Дудко, В.Г. Федоров //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 175-187. - Бібліогр. в кінці ст.