ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №21 2017 р
Панкратов, Г.Н. Новые сорта тритикалевой муки и их технологические свойства/ Г.Н. Панкратов, Е.П.Мелешкина, Р.Х. Кандроков, И.С. Витол //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №12 (декабрь). - С. 46-50. - Библиогр. в конце ст.
Зверев, С.В. Переработка зерна узколистного люпина в крупу и муку/ С.В. Зверев, Р.Х. Кандроков //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №12 (декабрь). - С. 50-52. - Библиогр. в конце ст.
Лакіза, О.В. Особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів з додаванням продуктів переробки зерна кукурудзи/ О.В. Лакіза, Л.В. Сидорчук //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №12 (декабрь). - С. 52-55. - Бібліогр. в кінці ст.
Фалендиш, Н.О. Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні/ Н.О. Фалендиш, Т.І.Янюк, В.В. Бадрук //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №12 (декабрь). - С. 55-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Хлібопекарські поліпшувачі від "Бакіто". Гарантія якості вашої продукції //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 14-15.
Продукты из цельнозерновой муки: правда и мифы //Мир продуктов. - 2017. - 5 (август). - С. 13.
Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №8 (август). - С. 8-7.
Сакиркин, С. Есть новый рекорд! Результаты экспорта муки в 2016/17 МГ/ С. Сакиркин //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №8 (август). - С. 13-17.
Бойдунчик, Р.М. Нетрадиційні компоненти у жирових начинках вафельних тортів/ Р.М. Бойдунчик //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №8 (август). - С. 42-44. - Бібліогр. в кінці ст.