ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №22 2017 р.
Дельта спельты. Технология переработки зерна пшеницы спельты в крупу //Зерно. - 2017. - №4(апрель). - С. 36-38.
Танская, А. Старт 2017/18 МГ на украинском рынке ржи, гречихи и продуктов их переработки:под гнётом импорта/ А. Танская //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь).- С. 12-15.
Сова, Н.А. Насіння ненаркотичних конопель - перспективна біологічно активна сировина для харчової промисловості/ Н.А. Сова, М.В. Луценко, Н.Ю. Єніна //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). - С. 16-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Жигунов, Д.О. Зерновий сніданок на основі вівсяних пластівців/ Д.О. Жигунов, М.Р. Мардар, О.С. Волошенко, І.В. Брославцева //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). - С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Лозова, Т.М. Нетрадиційна сировина в технології виробництва вафель із жировими начинками/ Т.М. Лозова, М.К. Турчиняк //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). - С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Гапонюк, О.И. Парціальна ефективність рукавного фільтра/ О.И. Гапонюк, Г.А. Гончарук, О.В. Опришко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). - С. 39-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №11 (ноябрь). - С. 11-12.
Жигунов, Д.О. Хлібопекарські властивості борошна південного регіону/ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №11 (ноябрь). - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст.