(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №22 2017 р.

Дельта спельты. Технология переработки зерна пшеницы спельты в крупу //Зерно. - 2017. - №4(апрель). -  С. 36-38.

Танская, А. Старт 2017/18 МГ на украинском рынке ржи, гречихи и продуктов их переработки:под гнётом импорта/ А. Танская //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь).-  С. 12-15.

Сова, Н.А. Насіння ненаркотичних конопель - перспективна біологічно активна сировина для харчової промисловості/ Н.А. Сова, М.В. Луценко, Н.Ю. Єніна //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). -  С. 16-19. - Бібліогр. в кінці ст.

Жигунов, Д.О. Зерновий сніданок на основі вівсяних пластівців/ Д.О. Жигунов, М.Р. Мардар, О.С. Волошенко, І.В. Брославцева //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). -  С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст.

Лозова, Т.М. Нетрадиційна сировина в технології виробництва вафель із жировими начинками/ Т.М. Лозова, М.К. Турчиняк //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). -  С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.

Гапонюк, О.И. Парціальна ефективність рукавного фільтра/ О.И. Гапонюк, Г.А. Гончарук, О.В. Опришко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь). -  С. 39-40. - Бібліогр. в кінці ст.

Рынок продуктов переработки зерна Украины //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №11 (ноябрь). -  С. 11-12.

Жигунов, Д.О. Хлібопекарські властивості борошна південного регіону/ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №11 (ноябрь). -  С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 12.03.2018, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)