(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №23 2017 р.

Малевська, М. Дефекти і хвороби хліба: Черствіння. Пліснявіння. Крихкість/ М. Малевська //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 6-7. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

Чаповська, Р. На виробництві хліба/ Р. Чаповська //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 8. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

Смачна і натуральна начинка - основа якісної випічки //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 16. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

Холод для смачної випічки //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 18-20. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

Як ліквідувати технологічні втрати: [правильна організація хлібопекарного виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 23. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

Чим живе українська харчова індустрія: [зокрема хлібопекарна та кондитерська] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопал-грудень. -  С. 24. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик

Козаков, С. Тренди сучасного хлібопечення/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 27. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"

                                

Добавил: CNTB, 12.03.2018, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)